Vase misljenje o ovom xenon kitu...

Vase misljenje o ovom xenon kitu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Nesto od mene o ovom kitu, malo sam se raspitivao i to je to sa ove gore slike. Svoje sjenilo ipak moras rezati. Na straznjem djelu lece di je prihvat za sijalicu je navoj sa plasticnim "sarafom", busis rupu u sjenilu dovoljno veliku da taj navoj moze proci kroz sjenilo i sa druge strane stezes sa tim plasticnim "sarafom".

Moje misljenje je da je ovaj kit namjenjen za ljude koji vec imaju far sa lecom pa bi je htjeli zamjenut sa bi-xenon lecom. Nemoze biti nikako laka ugradnja u far sa obicnim sjenilom

Član
i tvoj savjet raditi ovo ili ne raditi??? oni garantuju da u roku od 3-4 sata bude sve gotovo i instalirano... voljan sam radi bixenona se provozat do mostara taman da malo vidim tiborovu sklopociju i tak...

Član
Ako kazu da ce bit sve ok onda nemas sta misliti.

I daj da se nekako dogovorimo za onaj dvd, neku vecer preko maila nije islo:icon_smile:

Član
evo dobio sam potvrdnu info od jimobile da ugradnja kosta 80 km i da traje od sat do sat i po kod njih u mostaru... pozz

Član
neznam po meni je to punooooooooo bolja stvar od ovih ksenona sto dobijes samo sijalice i nije da mislim nego i tvrdim da je boljeeeee punoooooo od obicnih sijalica e sad oko tog rezanja fara me malo brine,ali to ce da svetli kao ludo :)

Član
Pike_gti je napisao(la):
i tvoj savjet raditi ovo ili ne raditi??? oni garantuju da u roku od 3-4 sata bude sve gotovo i instalirano... voljan sam radi bixenona se provozat do mostara taman da malo vidim tiborovu sklopociju i tak...

Ha ja, dje ce fabija imat lece a VW da nema :cool::lol:

Član
Ja cu sebi ugradjivat obicne bixenon sijalice bez leca a moj savjet ti je ugradi ako imas lovu zasto da ne i stim da ti je garancija 2 go cool ;)

Član
tibor987 je napisao(la):
Pike_gti je napisao(la):

Ha ja, dje ce fabija imat lece a VW da nema :cool::lol:

primas me u goste?? kazu da je ugradnja sat do sat ipo al eto nek bude i 2h jbg malo vidim fabiju i mostar i picim nazad...

Član
hocu i ja ovo:))
Pike dodao sam te na msn... almin_br...
I kod mene je problem, imam jako lijepe farove, one prozirne, a nemam xenon :-( a nebi da ubacujem samo xenon bez leca...razmisljao sam o komplet xenon farovima, ali su basss skupi:))
de ponovo postavi link, taj ne radi:))

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.