almir_gr je napisao(la):Da li je neko ugradjivao sebi univerzalne el. podizace stakala, ako je neko sebi ugradjivao moze li mi reci kako je zadovoljan radom, da li treba kakve prepravke raditi da se upasaju, gdje i za koju lovu ih naci?
ITALY je napisao(la):almir_gr je napisao(la):Da li je neko ugradjivao sebi univerzalne el. podizace stakala, ako je neko sebi ugradjivao moze li mi reci kako je zadovoljan radom, da li treba kakve prepravke raditi da se upasaju, gdje i za koju lovu ih naci?
ma mojne to kupovati, nadji fabricke, ako nema onda se drzi rucke.
Imas milion mali prepravki a treba ti hevta da ih ugradis, gledo sam kako se to radi i ja nebi vise nikad ni gledao kamo li pokusao ugradit:icon_confused:
trizex je napisao(la):Ti "univerzalni" su zaj*ancija svoje vrste, i opet na kraju i rade i izgledaju gore od najlosijeg originalnog podizaca.....bila je tema bas o tome prije par mjeseci, potrazi je.....cini mi se da je postavio bio the_dag
svaka cast za odluku.almir_gr je napisao(la):trizex je napisao(la):Ti "univerzalni" su zaj*ancija svoje vrste, i opet na kraju i rade i izgledaju gore od najlosijeg originalnog podizaca.....bila je tema bas o tome prije par mjeseci, potrazi je.....cini mi se da je postavio bio the_dag
Vidim da je to smece, odustao sam od toga, pokusat cu naci originalne!
sub3r je napisao(la):ITALY je napisao(la):almir_gr je napisao(la):Da li je neko ugradjivao sebi univerzalne el. podizace stakala, ako je neko sebi ugradjivao moze li mi reci kako je zadovoljan radom, da li treba kakve prepravke raditi da se upasaju, gdje i za koju lovu ih naci?
ma mojne to kupovati, nadji fabricke, ako nema onda se drzi rucke.
Imas milion mali prepravki a treba ti hevta da ih ugradis, gledo sam kako se to radi i ja nebi vise nikad ni gledao kamo li pokusao ugradit:icon_confused:
naravno, kao sto italy kaze.. ako mozes nabaviti fabricke, na konju si... ali mozes i sa univerzalnim dobro proci...
@ ITALY :
u kojem si autu gledao to kako se ugradjuje.. kod mene je jaran za nekih cca sat vremena postavio to sve u golfa ( tako mi je rekao ).. mozda zavisi i od auta u kojeg ces ugraditi![]()