umjesto zadnjeg lonca staviti cijev

umjesto zadnjeg lonca staviti cijev

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Lonac mozes od kojeg god auta hoces, otkine tvoju cijev skroz uz kraj lonca i otkine nosac sa lonca tvog, onda ga stavi na auto pikne par varova pa se skine i povari puni var, tad se stavi nosac i zavari se i to je to. Sad zavisi od duzine lonca ali vecinom su tu negdje sto se toga tice...

golf2 je napisao(la):
GolFanatiCars je napisao(la):
ne pase ti sigurno od trice 1,4 ako pase imam ja 45 km :icon_biggrin:

hvala na ponudi,to mi je puno za polovan bi dao najvise 30KM jer jos dok postavim...zna li neko moze li se postaviti od trice taj bez puno prepravki pa da trazim njega :icon_question:

nije lonac polovan nego je nov u kompezaciji sam ga dobio umjesto para zbog akumulatora ;) tako tako da evo ti oglas moj i vidi detaljno ;)

nisam ja petljanac a ako cijevi mozes rijesit jeftino onda ti je to super :icon_biggrin:

http://www.bhtuning.com/zadnj-lonac-vw-golf-t-48691.html

Član
golf2 je napisao(la):
ne pase ti sigurno od trice 1,4 ako pase imam ja 45 km :icon_biggrin:

hvala na ponudi,to mi je puno za polovan bi dao najvise 30KM jer jos dok postavim...zna li neko moze li se postaviti od trice taj bez puno prepravki pa da trazim njega :icon_question:

nije lonac polovan nego je nov u kompezaciji sam ga dobio umjesto para zbog akumulatora ;) tako tako da evo ti oglas moj i vidi detaljno ;)

nisam ja petljanac a ako cijevi mozes rijesit jeftino onda ti je to super :icon_biggrin:

http://www.bhtuning.com/zadnj-lonac-vw-golf-t-48691.html

ok, sry nisam vidio da je nov..nego trenutno ne mogu izdvojiti toliko novca pa cu pricekati malo ak ne nadjem nista jeftinije zovem te,ugl hvala ti ;) ..pozz

Član
40 KM .. sportski lonac , ako hoces zvuk znaci ne mislim na obicni lonac ... ima 2 rore koje zavrsavaju s blagim usponom k gore ...

Član
odgovorio na PM..... ako moze Lock ovdje, posto sam nasao za trojku povoljan pa cu ga najvjerojatnije uzeti i ugraditi :icon_biggrin:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.