Član
stari je vozio kuci i zaspao za volanom i sletio s puta...kraj puta je bio momak kojeg je on udario, zatim je sletio u provaliju i sjebao auto ali se on nije povrijedio...
momak ima lomove u rukama i povrede na stomaku ali je van zivotne opasnosti..
policija je dosla i stari je radio alkotest na kojem je pokazalo 0 alkohola u krvi
vidjeli su da nije namjerno i nije bio pijan tako da su mu vratili dokumente ali ce uskoro ici na sud...
sad me zanima kako to ide na sudu?
cuo sam da se placa taj sud pa me zanima koliko i jel taj momak moze tuziti i dobiti ostetu i sta mislite koliko bi ta osteta mogla iznositi?
nama je zao...obilazimo momka ali sta se moze uciniti niko to ne bi namjerno uradio...tako se desilo....
mozda je sad najbolje da se dogovorimo da im damo novca da oni ne tuze na sudu?
da li ce bez obzira na to moj stari platiti sud?
ja sam cuo da je sud najmanje 300 KM :/
momak ima lomove u rukama i povrede na stomaku ali je van zivotne opasnosti..
policija je dosla i stari je radio alkotest na kojem je pokazalo 0 alkohola u krvi
vidjeli su da nije namjerno i nije bio pijan tako da su mu vratili dokumente ali ce uskoro ici na sud...
sad me zanima kako to ide na sudu?
cuo sam da se placa taj sud pa me zanima koliko i jel taj momak moze tuziti i dobiti ostetu i sta mislite koliko bi ta osteta mogla iznositi?
nama je zao...obilazimo momka ali sta se moze uciniti niko to ne bi namjerno uradio...tako se desilo....
mozda je sad najbolje da se dogovorimo da im damo novca da oni ne tuze na sudu?
da li ce bez obzira na to moj stari platiti sud?
ja sam cuo da je sud najmanje 300 KM :/