Član
meni izbacilo gresku 250???? :icon_question:
dado...c::: je napisao(la):ja imam za golfa 4 i 5 i seat al je na italijanskom :icon_confused:
nermin suljagic je napisao(la):meni izbacilo gresku 250???? :icon_question:
ivica je napisao(la):dado...c::: je napisao(la):ja imam za golfa 4 i 5 i seat al je na italijanskom :icon_confused:
daj meni posalji na talijanskome ak ti nije sta.......
darko13 je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):meni izbacilo gresku 250???? :icon_question:
Meni 70 i 50...
nermin suljagic je napisao(la):ivica je napisao(la):dado...c::: je napisao(la):ja imam za golfa 4 i 5 i seat al je na italijanskom :icon_confused:
daj meni posalji na talijanskome ak ti nije sta.......
skuzaaa,piko problemo
darko13 je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):meni izbacilo gresku 250???? :icon_question:
Meni 70 i 50...
da nema kakve veze sto mi je meni na francuskom(kupljen je boriant u svicarskoj ali neka pokrajina gdje se spika francuski) mozda su im greske drugacije numerisane???
nesobrzi je napisao(la):da ja znam da dado c ima na it ali dado ako imas jos daj postavi ovde pa cemo prevesti, ja znam za seat leona mislim kako ukljuciti ali neznam svaka stavka sta znaci ali vidio sam na ebay covjek prodaje 1 euro,znam ne leonu prog.17 brzina kmh 27 obrtaji motora
Mrva je napisao(la):radi i meni, izbacuje gresku 189![]()
nermin suljagic je napisao(la):Mrva je napisao(la):radi i meni, izbacuje gresku 189![]()
mozda pise koliko imas konja :123:
ja danas isao servisirati klimu ali mi nije pocela raditi nakon punjenja jer je temp bio ispod 5C, ali mislim da je ipak neki senzorcic riknuo jer se nije ni kasnije upalila kad je bilo oko 11C... :icon_sad:
jbg,imam 1god garancije na servis...Kako bi to kinez kod nas rekao: LIBO ME TAKI !!!
ah da,posle servisa mi lupi broj greske 138...prvo 250 pa 138,jbg makar se broj smanjio,ide nabolje haman,hahaha :lol:
zakljucak, mjenjaj autonermin suljagic je napisao(la):mozda pise koliko imas konja :123:Mrva je napisao(la):radi i meni, izbacuje gresku 189![]()
ja danas isao servisirati klimu ali mi nije pocela raditi nakon punjenja jer je temp bio ispod 5C, ali mislim da je ipak neki senzorcic riknuo jer se nije ni kasnije upalila kad je bilo oko 11C... :icon_sad:
jbg,imam 1god garancije na servis...Kako bi to kinez kod nas rekao: LIBO ME TAKI !!!
ah da,posle servisa mi lupi broj greske 138...prvo 250 pa 138,jbg makar se broj smanjio,ide nabolje haman,hahaha :lol: