... TRaZIM : JAP-stlye lonac

... TRaZIM : JAP-stlye lonac

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo ti br moga brata... on je nedavno trazio i nasao je.... pa ako hoces nazovi njega mozda on zna gdje ima...
063 424 946 MARIO

Početnik
ok , hvala ti , vidjet cu jos ak se ko javi na forumu ...

ako ne onda zovem ti buraza :)

ps znas li cijenu mozda koliko ga je platio ?

AMK-70 je napisao(la):
ok , hvala ti , vidjet cu jos ak se ko javi na forumu ...

ako ne onda zovem ti buraza :)

ps znas li cijenu mozda koliko ga je platio ?

nezz drug stvarno... doduse on je trazio jap tyle, ali na kraju je naletio na typeX.... sto mu je jos bolje... imas ga na forumu, nick: Marioi05, Honda CIVIC EG3, milano red crvena...

neko je prodavao APEXi lonac,evo trezim ga ko mahnit po pik-u ali nemogu da nadjem... cijena je bila do 200KM ali je bio nov...

Član
ja sam sebi kupio u Taxi baru...fk proizvodi...
izlazna cijev je 11cm..imas prigusivac koji mozes skidat i stavljat.....
cijena je bila 130 il 140 maraka.... kud ces jeftinije....a kad skines prigusivac bleči kao lud... :cool:

Član
mario mislim da je platio 80 KM , opet neka on potvrdi...i to je manji neki :)

a imas na piku apeXi veliki 250 KM pa ako si zainteresiran da nadjem oglas :)

Početnik
Ev malo cemo pricekati ... dok mi kolega javi ..

imao je udes juce , totalno slupao auto .. pa ima remus na omegi ...

nek stoji

Član
evo da se i ja javim!
jesam i ja trazio, ali sam uspio nac typeX za samo 80KM, duzina je 35cm, znaci da je manji od onih obicnih, sto je meni jos bolje jer nemam puno prostora...
ako hoces nazovi ovaj broj i reci da sam ti ja dao.. on je trebao dobit 2-3 komada onih vecih obicnih "no name"...
062-597-728

evo kako zvuci na japancu 1.3 16V
http://www.youtube.com/watch?v=WNvLtuhVd98

ja sam od nenada kupio japanac za 120 KM i prezadovoljan sam pogledaj u mojoj garazi kako zvuci na audiju 1,6 benzin.

Ja jbt, Nenad dok ih je prodavo, nidje kupca, bar sa foruma, a sad kad je presto potraznja nenormalna, i ja sam konto uzimat od njega, jer je moj poceo zveckat unutra nesto, al mi se ne reze da sredim to, jer var na po jap-a, njaaa :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.