Trazim jaku sirenu za avto!

Trazim jaku sirenu za avto!

Član
Eto ako neko ima il da mi kaze koja je sirena skrooooz jaka, da kad svirnem da odjekuje 2 dana :D ... a evo i razlog zasto mi treba, trenutno je na golfu sirena njegova koja je poprilicno slaba i dzaba sto sviram i pjesacima i autima i nebitno kome ne jebu me ni 2 posto, e sad hocu da zbavim neku UBER jaku sirenu da kad svirnem da im usi odpadnu i da im bubnjici pucaju u usima ... eto predlozite ovdje il ako imate recite koja je cijena i jel samo je zavrnem il ima i nekih prepravki ...

Član
e da ti je naci kakvu od kamiona onu zracnu eto bi bilo to sto trazis,samo je tu problem zrak,mislim da ona radi na pritisak....kako ga spojiti....mozda i grijesim...ali sigurno postoji neko rijesenje....valjda ce se naci neko pametniji ko ce ti to objasniti

Član
imaju one trube,drug moj ima spojenu na jetti,ali veze nemam kako je spojio,fkt je jaka opasno

Član
strujaze je napisao(la):
e da ti je naci kakvu od kamiona onu zracnu eto bi bilo to sto trazis,samo je tu problem zrak,mislim da ona radi na pritisak....kako ga spojiti....mozda i grijesim...ali sigurno postoji neko rijesenje....valjda ce se naci neko pametniji ko ce ti to objasniti

treba mu neki mini kompresor i rezervoar za zrak :D i onda kad svirnes mislice da je voz :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Član
ne bi tu zracnu, daj obicnu na struju samo da je jaka ... a koja je ta sa trubama gdje je nabavit????

potrazi fabricku od passata 35i, to je ova dupla sto pomenuse, niski i visoki ton, otkida, ja sviram samo u extremnim situacijama jer sam par puta bas trznuo ljude tako da mi ih je zao....

po pijacama se prodaju neke supljak kina majka te duple, koje nisu ni u pola kao ove orgi, tako da vidi negdje po otpadima, a i ima po piku dijelova od passata pa vidi ima li ko sirenu

te trube isto na pijaci, a kakve su ne znam, nisam nikada probao...

Član
bar po Sarajevu po sopovima imaju duple svirene, dobijes dvije fafmfare i mali kompresor koji ih puni zrakom, skroz ih je jednostavno skopcat, cijenu ne znam ali mislim da je to ono sto trazis, ako hoces Fap sirenu...

Član
to je ono sto sam ti ja govorio,fkt jako,samo nezz ja kako se spaja,taj moj drug to fura neko vrijeme,na poseban prekidac je spojio

Član
Imas ovu trubu sila bozija moj kolega kupio sebi na kamion doduse 24 V ali ja mislim da imaju i po 12 V.Murija neda da se koristi toliko je jaka mozda i preko 200 db.
Radnja se zove Tesel-prom na magistrali u Zivinicama u blizini Ivereksa

elvis_h je napisao(la):
Murija neda da se koristi toliko je jaka mozda i preko 200 db.

:lol::lol:

Eddo kupis onu elektricnu sto ima zvucnik, rastavis, spojis na pojacalo i par nekih mali razglasnih zvucnika ili horna.... :D:D

ja se sjecam na mercu w126 je jedan kolega imao original mercedesovu al vjerovatno ih je bilo vise, kad svirne zvoni u usima jos 5 min.. dobro se tog sjecam uff :icon_eek::D:D

imam ti ja dvije trube i mali kompresor mislim da su skinute sa kamiona nisam siguran ali na 12v su prejakee, kad svirnes ima da se sjebu ako si zainteresovan tu sam

Član
aj riki javi na PM kako si ti to zamislio, zainteresovan sam jasta neg :cool: ... znaci mogla bi i sa merca :) ...