Top Gear 2014, 2015

Top Gear 2014, 2015

Odavno su dostigli vrh, i ne mogu izmisliti ništa što nije već viđeno, jedino promjeniti lokaciju snimanja a to je nebitna stvar. :)
Neka se okrenu žanru kao što je bio Best Motoring. Auta ne fali, Tsukuba neka bude Bedford West Circuit, a Suzuka neka bude Silverstone :D
 
Član
Odavno su dostigli vrh, i ne mogu izmisliti ništa što nije već viđeno, jedino promjeniti lokaciju snimanja a to je nebitna stvar. :)
Neka se okrenu žanru kao što je bio Best Motoring. Auta ne fali, Tsukuba neka bude Bedford West Circuit, a Suzuka neka bude Silverstone :D

To bi bilo dobro, ali mislim da nece biti nista od toga. Fol je da ovo nije ni smjesno, a unistise supermarket tamo. Destrukcija, bezveze.
Od dobrih reviewa tu ima Chris Harris, te onaj RosenthalAutomotive na youtube, koji ima potpuno drugaciji pristup autima, al fenomenalno radi lik posao.
Mislim da je TG-u nestalo ideja, mogu i stare ideje reciklirati, ali sve to bolje osmisliti. Koliko zaradjuju i ulazu u produkciju, mora ovo bolje bit.
Bilo bi zanimljivije da imaju stvarni takmicarski duh izmedju sebe u ovim emisijama, a ne samo da unistavaju i sl.
 
Član
Odavno to više nije to. Previše očite režije, iscenirani smijehovi, kemije između njih trojice je gotovo i nestalo. Blagi pad kvalitete je počeo od 16-te sezone. Vrhunac pada je za mene bio India specijal.

Ne znam šta učiniti da se popravi serijal. Možda da se malo uozbilje, počnu raditi više pravih testova, izbace dosta nepotrebnih gluposti. To sigurno neće uraditi jer ne bi pasalo masama. Ovako cijede serijal koliko mogu, dok još uvijek imaju veliku gledanost zahvaljujući staroj slavi. Ne znam jel producenti shvaćaju da je serijal postao popularan zbog kemije, humora i interakcije između voditelja. Nije postao popularan zbog izrežiranih scena, bezvezne destrukcije i svega u čemu se pretjeruje zadnjih 5 sezona.
 
U težnji za što većim show programom zanemarili su bit svega - AUTOMOBILE :)
Istina je da bez humora TopGear nema pravog smisla, ali pravi testovi sa dozom humora bi bili prava stvar.
 
Član
Podsjecaju me u ovoj epizodi na TG US i na silu humor zacinjen velikim eksplozijama... nadam se da ce dalje epizode biti "normalnije"
 
Na svakom kontinentu su imali special, osvojili su sjeverni pol, sve najbolje ceste na svijetu su obisli. Izvrijedjali se medjusobno toliko da nista novo nije ostalo. Tesko se smisljati nove sezone, a opet jos teze je zavrsiti nesto sto toliko traje. Africki special im je bio fantastican, zadnja epizoda 20. sezone odlicna, testiranje Aventador, M600 i McLaren isto tako odlicno. Imali su oni pravo dobrih epizoda u zadnjim sezonama. Samo ne trebaju izmisljati toplu vodu sa ovim tenkovima, utrkama koje traju po 14 sati, pretjerivanjem sa efektima...
 
Legend
Nova sezona, nako.. mislio sam da ce ovog McLarena bas kvalitetno obradit, medjutim tanko, slabo skroz, nisam nimalo zadovoljan, nekako su bas sfuserili ovu sezonu.. izgleda da nesto ne stima u TopGearu, kasno su i poceli sa snimanjima svakako.. nadam se da ce ih specijal ili onaj trip izvuci.. ovo do sada je 0 bodova..
 
Top