kolega ako ce ti sta pomoci...
ja sam prije mjesec-dva naracuio ovaj Lenovo A1 tablet bijeli i pravo sam zadovoljan...
ja mislim da ce ispuniti sve tvoje potrebe sto si naveo prije u postu :icon_biggrin:... na svoj tablet sam instalisao i neku navigaciju al nisam je dosad nikako testirao jer uglavnom tablet koristim kuci i na faxu...
baterija je super, sad zavisi kolko sta koristis, al meni konkretno sa mojim prohtjevima bude oko 7 dana...
sto se tice audio+video stvari... ja imam na tabletu instalisan VLC player i Winamp za muziku... sve pici bez ikakvih problema...
sve aplikacije rade super, osjetljivost tocuscreen-a je sasvim zavidna, jedini problem po meni je: kada je tablet direktno na suncu,skoro se nista ne vidi, al jbg-a tako je i kod svih ostalih

prije kupovine lenova (ja sam ga platio oko 160eura) sam htio naruciti neke jeftine android varijante koje kostaju od 70tak eura pa na vise,al poslije sati i sati provedenih na forumima i ostalim recenzijama odlucio sam se za Lenovo i ja mislim daje pun pogodak..
jer ako ces davati sad vec neke ozbiljnije pare bolje kupi Lenovo, super stvarcica za pristojne pare!
ak budes imao kakvih pitanja u vezi Lenova, samo se javi

pozzz