zen3dom je napisao(la):imas na piku na izvoz toga, a i zmayic mislim da ti moze nabavit.....
Sarajlic je napisao(la):trazim,kupujem carbon foliju znaci trebalo bi mi oko pola kvadrata...cijene i ostali info ovdje ili na pp..pozz
guster je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):trazim,kupujem carbon foliju znaci trebalo bi mi oko pola kvadrata...cijene i ostali info ovdje ili na pp..pozz
sta ti treba raditi?
pozzz
Sarajlic je napisao(la):guster je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):trazim,kupujem carbon foliju znaci trebalo bi mi oko pola kvadrata...cijene i ostali info ovdje ili na pp..pozz
sta ti treba raditi?
pozzz
hocu radit onu lamperiju u autu,dosadilo mi gledat onu drvenariju:lol::lol:,,,pa trazim da presvucem u karbon
http://www.pik.ba/artikal/865863/3d-carbon-fiber-auto-120x30cm/SoundLunatic je napisao(la):imas na piku neki lik prodaje po zelji.. 120cm sirine, a duzinu mozes koliko hoces, al je iz visokog..
Mrva je napisao(la):http://www.pik.ba/artikal/865863/3d-carbon-fiber-auto-120x30cm/SoundLunatic je napisao(la):imas na piku neki lik prodaje po zelji.. 120cm sirine, a duzinu mozes koliko hoces, al je iz visokog..
36 KM sto je djabe![]()
ajde sibni mi jedan pm sa cijenom da ti to sve odradis i presvuces..,,nemoj nesto skupo:lol::lol:,,,guster je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):guster je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):trazim,kupujem carbon foliju znaci trebalo bi mi oko pola kvadrata...cijene i ostali info ovdje ili na pp..pozz
sta ti treba raditi?
pozzz
hocu radit onu lamperiju u autu,dosadilo mi gledat onu drvenariju:lol::lol:,,,pa trazim da presvucem u karbon
hoces ti da presvlacis ili ces da ti ja nabavim foliju i odradim sve?
Imas ppguster je napisao(la):jest drug djabe al je sve bukvalno "djabe" radit ako nemas 3M DiNoc primer predvidjen za 3D DiNoc foliju, koji ide na rubove i oble dijelove prije presvlacenja![]()
mislim moze se uradit i bez toga al koliko ce trajat da se ne pocne odljepljivat ne mogu garantovat
Sarajlic je napisao(la):ajde sibni mi jedan pm sa cijenom da ti to sve odradis i presvuces..,,nemoj nesto skupo:lol::lol:,,,