Član
tibor987 je napisao(la):Pored piste bogom dana za trke, mi padosmo an koljena... Tko jos ima ovakav talent da upropasti stvari![]()
trebamo onu pistu privatizovat, postavit okolo ogradu i pravit spektakl :123:
tibor987 je napisao(la):Pored piste bogom dana za trke, mi padosmo an koljena... Tko jos ima ovakav talent da upropasti stvari![]()
tibor987 je napisao(la):Da je grad neki pa da se pista po PS-u napravi kako treba, gdje bi nam kraj bio![]()
bmwscaner je napisao(la):ja neznam o kakvom SR u mostaru i uopce se prica evo danas npr sam bio u mostaru od 10 ujutro do 6 navecer i nisam vidio nijedan auto sa glasnim auspuhom ni nekom mocnom felgom ni nista slicno . A nije to samo u mostaru vec opcenito po svim gradovima vecina tih jurilica je ili po garazama ili sta vec samo na cesti ih nema nikako
bmwscaner je napisao(la):ja neznam o kakvom SR u mostaru i uopce se prica evo danas npr sam bio u mostaru od 10 ujutro do 6 navecer i nisam vidio nijedan auto sa glasnim auspuhom ni nekom mocnom felgom ni nista slicno . A nije to samo u mostaru vec opcenito po svim gradovima vecina tih jurilica je ili po garazama ili sta vec samo na cesti ih nema nikako
HFintegrale je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):ja neznam o kakvom SR u mostaru i uopce se prica evo danas npr sam bio u mostaru od 10 ujutro do 6 navecer i nisam vidio nijedan auto sa glasnim auspuhom ni nekom mocnom felgom ni nista slicno . A nije to samo u mostaru vec opcenito po svim gradovima vecina tih jurilica je ili po garazama ili sta vec samo na cesti ih nema nikako
hehe gdje provede ti citav dan... kako sam ja danas vidio tibora sa skodilakom proleti preko bisca jbt ako nije šeset :lol:
bmwscaner je napisao(la):ma pod sredjene aute ne kontam one sa četeres i četeri kljuseta pod haubom vec jbg one malo ozbiljnije
a sta se tice zvanja na kavu sredjivao sam neke bine gluposti za svatove pa nisam bas ni imao previse vremena viska