stelovanje Ventila???kako i sta???

stelovanje Ventila???kako i sta???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

LSD

Član
dakle prelistao sam podforum nema nigdje teme pa odlucih da postavim,
znaci kako nastelovati(prekontrolisati) ventile kod auta,
kako zakljuciti kad nisu ustelovani?
manite mi se one price idi majstoru lakse je,jest al hocu da se okusam tu,sa svim sam imao susreta ali s tim nisam!
mene trenutno interesuje vw 1.6D;ali pisite i o drugim motorima :cool::cool:

Početnik
na 1.6 d...ima sa stelujucim ventilima, ima sa hidropodizacima? sta je kod tebe?

Početnik
onda imas one plocice...i njima stelujes ventile...znaci,ako je pritegnut, vadis plocicu i stavljas tanju, za koliko vec treba...ako ti je 0,10, treba ti 0.30, vadis tu plocicu, recimo koja je debela 3.90, stavljas od 3.70....kontas?

LSD

Član
ma bice meni ici majstoru izgleda pa gledat sta on radi i uciti se
mislim da znam o cemu pricas ali bolje da ja to ne cackam prvi puta sam:lol::lol:
ipak hvala ti:cool:

Član
LSD je napisao(la):
ma bice meni ici majstoru izgleda pa gledat sta on radi i uciti se
mislim da znam o cemu pricas ali bolje da ja to ne cackam prvi puta sam:lol::lol:
ipak hvala ti:cool:
Koja je godina motor, jedna ili dvije rupe ?

Član
LSD je napisao(la):
na cemu? kakve rupe?

82' godina
Ako je motor 82 godina, onda su mehanicki podizaci, a oko toga ti je oggy objasnio sta i kako, tako da ne pisem 2x, a sto se tice stelovanja nebih ti preporucio da radis sam, jer nije mala stvar, moze mnogo vise da te kosta... ;)

Pozz... Koliko je love stelanje ventila, sa plocicama?
Ima neki tip sto to radi na grbavici i reparira glave... Nisam siguran gdje se nalazi, zna li neko? Radi u nekoj garazi...

Član
PC majstor je napisao(la):
Pozz... Koliko je love stelanje ventila, sa plocicama?
Ima neki tip sto to radi na grbavici i reparira glave... Nisam siguran gdje se nalazi, zna li neko? Radi u nekoj garazi...

Da nije to onaj prekoputa pilica sto se vazda suncaju na trolejbuskoj?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.