Član
evo vidim sad sve nesto vraceno nema pola postova nema privatnih poruka
pa sta se desilo znajul admini:icon_question:
pa sta se desilo znajul admini:icon_question:
Poštovani,
Želimo Vam čestitati Novu godinu i poželjeti puno uspjeha u poslu i sreće i zdravlja u privatnom životu.
Takođe, zbog smanjenih aktivnosti na serverima iskoristićemo priliku da poboljšamo neke stvari. Molimo Vas da u narednih 72 sata ne vršite značajne izmjene na svojim web stranicama, jer će doći do promjena IP adresa i može se desiti da neke promjene budu izgubljene.
VAŠE STRANICE I EMAILOVI ĆE BITI DOSTUPNI ČITAVO VRIJEME I VI NE TREBATE NIŠTA RADITI. Samo se suzdržite od izmjena sadržaja u narednih 72 sata.
Srdačan pozdrav,
tibor987 je napisao(la):a ja kontao da je neko forum hacknuo...uffff![]()
bulex je napisao(la):evo naso sam na netu dase bhtuning... nalazi.... na 254.195 mjestu najposjecenijih website-ova na mrezi... prvi je Yahoo! pa tako dalje... a jebiga ipak mislim da je to respektabilno mjesto... u odnosu na proslu godinu je skoci za nekih 17000 mijesta... wow....
IGY je napisao(la):bulex je napisao(la):evo naso sam na netu dase bhtuning... nalazi.... na 254.195 mjestu najposjecenijih website-ova na mrezi... prvi je Yahoo! pa tako dalje... a jebiga ipak mislim da je to respektabilno mjesto... u odnosu na proslu godinu je skoci za nekih 17000 mijesta... wow....
to je sve zbog ns spamera:lol:
nodiash je napisao(la):IGY je napisao(la):bulex je napisao(la):evo naso sam na netu dase bhtuning... nalazi.... na 254.195 mjestu najposjecenijih website-ova na mrezi... prvi je Yahoo! pa tako dalje... a jebiga ipak mislim da je to respektabilno mjesto... u odnosu na proslu godinu je skoci za nekih 17000 mijesta... wow....
to je sve zbog ns spamera:lol:
Dijelimo misljenje kolega![]()