sta da radim- opel kadett

sta da radim- opel kadett

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
... raja evo u zadnje mi vrijeme , kad vozim ,ova kazaljka pomjeri se na ovo crveno polje ...

zbog cega je to , i sta da radim....

[attachment=23129]

klikni na sliku ...

:icon_question::icon_question::icon_question:

Član
Temperatura rashladne tekucine, vjerovatno ti se masina pregrijava...

Prvo provjeri imas li ok tekucine za hladjenje, onda pogledaj kad se digne temperatura jel se pali ventilator i sl tome.

Član
VR6Boki je napisao(la):
Temperatura rashladne tekucine, vjerovatno ti se masina pregrijava...

Prvo provjeri imas li ok tekucine za hladjenje, onda pogledaj kad se digne temperatura jel se pali ventilator i sl tome.

tebe sam cekao kralju ... heh

pa vode ima u onoj bocici...

eee sad , barem koliko sam ja primjetio jos mi se nije palio onaj ventilator kod hladnjaka...

ili radi tako tiho ....

onaj dan 170 sam isao masina se zagrijala,jos odvezao 6km i stao, nistaa se nije culo

ako bude do tog ventilatora, jel se to samo zamjeni ili ima jos popravke

Član
Pa kad se digne temperatura otvori haubu i vidi jel vrti ventilator, ak ne vrti znas da je do toga i tek se onda mozes raspitivati oko popravke. Nemoj slucajno stavljati ruke u ventilator il prste dok je motor topao, da se ne aktivira bas u tom trenutku. Moze bit da je on otisao, il davac koji ga pali...

Član
arminnn je napisao(la):
ako ti ne pali vidi jel kruska OK

pa kazem koliko sam ja primjetio jos se nije upalio ...

sad ako je crko jel samo njega treba mjenjati ili jos sta

VR6Boki je napisao(la):
Pa kad se digne temperatura otvori haubu i vidi jel vrti ventilator, ak ne vrti znas da je do toga i tek se onda mozes raspitivati oko popravke. Nemoj slucajno stavljati ruke u ventilator il prste dok je motor topao, da se ne aktivira bas u tom trenutku. Moze bit da je on otisao, il davac koji ga pali...

ok sefe ...javit cu

al meni bas et upada u oci , dajem kontakt odmah kazaljka ona skace u crveno ...

dok od goriva polako ide ...al to sad nije bitno ...

Član
Pa sta nije bitno moj ti ako ti skace cim das kontak onda nema veze jel se pregrijava, da ti nije do tog pokazivaca, kupi na otpadu novi ;)

Član
pokazivac temeperature probaj spojiti direkt ventilator vidi da nije on crko pa da nehladi i btw da ti je samo jednom ta kazaljka otisla u crveno osjetio bi na motoru dimilo bi i smrdilo dakle otiso bi u lijepi k... pazi se od toga odvezi nekome ko zna u auto da ti to sredi samo ces popusti motor radi pedesetak maraka

ako ti je odma na crveno i kada je hladan motor, cim das kontakt, onda ti je do komandne ploce, pokusaj prstom lupniti malo po staklu iznad kazaljke!
meni prijatelju od goriva samo odjednom skoci, valjda kontakt di zeza!
znaci kontrolna tabla iza (ka maticna ploca kompjutera) i pokusaj naci zamjensku, ima na otpadima, samo pazi da nadjes od iste "boje" kako se kaze uvde u nas!

Član
Kako ti vec napisase, ako ti se to desi cim das kontakt i upalis auto - i kad je stajao citav dan prije toga, onda ti nesto sa pokazivacem nije ok.

Sto je i najbolja solucija :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.