dadao_style Član 24.12.2008 #16 Hvala svima na iskrenim i lijepim željama i ovim putem i od mene svima sve najbolje za Bozic puno zdravlja sreće i ljubavi...
Hvala svima na iskrenim i lijepim željama i ovim putem i od mene svima sve najbolje za Bozic puno zdravlja sreće i ljubavi...
Death_beat Član 24.12.2008 #17 Sretan bozic svim kolegama sa foruma koji slave ovaj praznik Lijepo se provedite
D djavolica Član 24.12.2008 #19 Hvala svima i takodje sretan i cestit Bozic svim ostalim clanovima koji slave
CoL3 BHT Ovisnik 24.12.2008 #20 djavolica je napisao(la): Hvala svima i takodje sretan i cestit Bozic svim ostalim clanovima koji slave Kliknite za proširenje...
djavolica je napisao(la): Hvala svima i takodje sretan i cestit Bozic svim ostalim clanovima koji slave Kliknite za proširenje...
L LudoA Član 24.12.2008 #23 Hvala svima na toplim zeljama Samo da nam jos malo onog bijelog padne s neba bilo bi super... SRETNA BADNJICA
Hvala svima na toplim zeljama Samo da nam jos malo onog bijelog padne s neba bilo bi super... SRETNA BADNJICA
R roki_actros Član 24.12.2008 #27 Svim pripadnicima katolicke vjeroispovjesti cestit Badnji dan i Božić (koji je tek sutra ali eto neka ide unaprijed)...
Svim pripadnicima katolicke vjeroispovjesti cestit Badnji dan i Božić (koji je tek sutra ali eto neka ide unaprijed)...
J jaleuskas Član 24.12.2008 #30 i od mene cestit Bozic svim kolegama sa foruma katolicke vjeroispovjesti