Početnik
Aditas je napisao(la):Danas je clan Racing Teama Emir Heljic, gostovao na TVSA, najavljena je i tamo trka tako da je promovisano maksimalno...![]()
![]()
ima li negdje snimak na internetu?
Aditas je napisao(la):Danas je clan Racing Teama Emir Heljic, gostovao na TVSA, najavljena je i tamo trka tako da je promovisano maksimalno...![]()
![]()
ako je tako, onda nista. drago mi jeAditas je napisao(la):Death_beat je napisao(la):ja bih samo da skrenem paznju na razglas, ako nije vec kasno.jest da nisam bio prosli put ali prvi put je bio nikakav razglas, nista se culo nije. voljeli bi svi cuti vremena auta koja gledaju
![]()
Ocigledno je onda da nisi bio prosli put...![]()
HONEY je napisao(la):Aditas je napisao(la):Danas je clan Racing Teama Emir Heljic, gostovao na TVSA, najavljena je i tamo trka tako da je promovisano maksimalno...![]()
![]()
ima li negdje snimak na internetu?
ing-ecc je napisao(la):startarine (mada bi trebalo startnine :icon_smileidu prvoplasiranim u pojedinim klasama kao i uvijek
jesˇ ti prvi put na race-u ???
Rezervisan parking se naplaćuje
Slobodan parking se ne naplaćuje
.nOKe je napisao(la):nisam prvi put na raceu, ali ce mi biti prvi put da placam parking..
sta podrazumijeva rezervisan, a sta slobodan parking ?
Nexus je napisao(la):jeste,imas da biras gdje hoces da se parkiras,ako neces da platis ima parking predvidjen i za tebe...
srdjan014 je napisao(la):Bogme mirise na dobar rejs...![]()