Sony predstavio PlayStation 3 Slim

Sony predstavio PlayStation 3 Slim

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
v144507p0.jpg

Japanski Sony prestavio je novu verziju svoje PlayStation 3 konzole sa oznakom Slim.

Nova konzola je za 32 odsto manja i 36 odsto lakša od originalnog modela, ali istovremeno donosi i za 34 odsto slabije preformanse.

PlayStation 3 Slim ima duplo veći hard disk od prethodnika, a njegov kapacitet sada iznosi 120 gigabajta.

Prodaja ove konzole počeće 1. septembra u Americi i Evropi, odnosno 3. septembra u Japanu, a cena će joj biti 299 američkih dolara, odnosno 299 evra.

Ovo istovremeno znači da će i sadašnji modeli PlayStation 3 konzole pojeftiniti, što verovatno znači i cenu ispod 250 dolara.

(MONDO)

BHT Ovisnik
neka meni mog compa,prije cu jos para uloziti u comp nego PS,samo sto bi od play stationa uzeo uzeo bih PSP ponovo

Član
u nas je to sve fino sredjeno.. moja kcerka vazda za bozic dodje sa zeljama (uz ostale) poput PS, PSP, WII.
kad je 3ca izasla na trziste prvobitno sam je ja za sebe kupila - ok, sad je u djecijoj sobi. sad vec vidim na njenoj listi zelja djedu mrazu, na prvom mjestu ovaj slim. tako da meni opet se seli 3ca u primacu :lol:

od ovih ostalih konzola je ostala samo WII, druge je prodala i novac ili u igrice ulozila ili u mickey mouse kasicu. dosta su dvije konzole u kuci. mada sa WII i ja rado se poigram.

BHT Ovisnik
e wii je vec druga stvar,to mi je pravo mocno,u male rodice sam ga prvi put ove godine igrao:cool:
al meni je bolji nitendo shii:D

http://www.youtube.com/watch?v=_SXNAtwYMBw

Član
RCat je napisao(la):
u nas je to sve fino sredjeno.. moja kcerka vazda za bozic dodje sa zeljama (uz ostale) poput PS, PSP, WII.
kad je 3ca izasla na trziste prvobitno sam je ja za sebe kupila - ok, sad je u djecijoj sobi. sad vec vidim na njenoj listi zelja djedu mrazu, na prvom mjestu ovaj slim. tako da meni opet se seli 3ca u primacu :lol:

od ovih ostalih konzola je ostala samo WII, druge je prodala i novac ili u igrice ulozila ili u mickey mouse kasicu. dosta su dvije konzole u kuci. mada sa WII i ja rado se poigram.

sto si ti fina mama :cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.