Član
Sonax glicerin za kedere, 2-3KM u bingu. ima i spuzvu za nanosenje na flasici, bijela boca sa plavom naljepnicom. i ljeti i zimi nanosim jednom u dva mjeseca... nikad nisam imao problema sa smrzavanjem, niti izsusivanjem kedera ljeti...
djordjep je napisao(la):Ja na svom Seatu imam problem da izvana mogu otvoriti al ne mogu iznutra dok se ne ugrije unutrašnjost , tj. na ručici imam osjećaj kao da je pala poluga , sve dok se ne ugrije iznutra.
Jutros krenem na posao , stanem ispred pekare da uzmem nešto jesti , kad ne mogu izići iz auta (iznutra ne ide a izvana ne mogu pošto su mi sve 4 el. podizača zaledila pa ne mogu spustiti prozor), 15 minuta sam trubio da neko iziđe da me oslobodi iz auta:lol:<xy
Imal' riješenja za to?
raymo je napisao(la):Evo jutros prvi puta i to zato sto su mi saprali auto a nisu posusili pa povuklo nece se vise desavati otvorio suvozaceva i gurno i iznutra otvorio vozaceva u mene je rucka zaledila brave oker a komsija i u tebe u zavidovicima znaci ima minusa
U mene je u garazi bio pa sam uzeo fen i malo podgrijao.
djordjep je napisao(la):To je izgleda mana Seata 6K i VW 6N :icon_cry:
Death_beat je napisao(la):ma nista, samo se navikni da ne parkiras u prometnoj ulici, da se ne sramotis dok ulazis u auto preko gepeka i zadnjih vratai cekaj da dodje proljece..
Death_beat je napisao(la):djordjep je napisao(la):Ja na svom Seatu imam problem da izvana mogu otvoriti al ne mogu iznutra dok se ne ugrije unutrašnjost , tj. na ručici imam osjećaj kao da je pala poluga , sve dok se ne ugrije iznutra.
Jutros krenem na posao , stanem ispred pekare da uzmem nešto jesti , kad ne mogu izići iz auta (iznutra ne ide a izvana ne mogu pošto su mi sve 4 el. podizača zaledila pa ne mogu spustiti prozor), 15 minuta sam trubio da neko iziđe da me oslobodi iz auta:lol:<xy
Imal' riješenja za to?
ista situacija i kod mene. imam prijatelja sa ovim modelom seata i on isti problem ima. valjda im je to mana. ja kako imam seata, svake zime mi se sve vise ogadi.
zadnja vrata rade uredno skoro uvijek. ali prednja..ma nema sanse.
doduse, ja ni iz vana ne mogu. kljucem otkljucam, ali kada treba otvoriti, kao da je idalje zakljucano. mazao glicerinom kedere, bruku tih tekucina izmijenjao...ma nista pomoglo nije..