CoL3-99 je napisao(la):neznam,o tome sam i ja davno razmisljao i reko bolje sacekat pa kupiti opruge kratke,uzeo sam opruge prije koji mjesec i ne kajem se i ja sam jos srednjoskolac,al opet bolje sacekaj pa uzmi da valja nego se oko to zaj*avati,a kasnije ako zatreba vratis original,jer tko zna kakva ce situacija biti pa da onda ne budes morao kupovati original,samo skupljaj i cuvaj novac i kad izleti kupuj![]()
ITALY je napisao(la):ne radi to, ponarocito ne na corsi, naprijed mozda inekako da uspijes ali nazad ces havariju da napravis, jer su uske opruge u vrhu i na dnu, ako je skratis ne moze da nalegne fino i postoji mogucnost da ti ispadne ili da ti izbaci auto iz balansa na krivinama. poslusajgovorim iz vlastitog iskustva:icon_evil:
Skupi pare i kupi opruge, bile su nedavno opruge sa amortizerima za 150markica, nije ti to skupo za korsu
I ja... kaze se skracivanje a ne kracenje... hehe
prodane jasta su, odma isti dan, ali prati oglase, bit ce opetLija je napisao(la):ITALY je napisao(la):ne radi to, ponarocito ne na corsi, naprijed mozda inekako da uspijes ali nazad ces havariju da napravis, jer su uske opruge u vrhu i na dnu, ako je skratis ne moze da nalegne fino i postoji mogucnost da ti ispadne ili da ti izbaci auto iz balansa na krivinama. poslusajgovorim iz vlastitog iskustva:icon_evil:
Skupi pare i kupi opruge, bile su nedavno opruge sa amortizerima za 150markica, nije ti to skupo za korsu
I ja... kaze se skracivanje a ne kracenje... hehe
prvo ja nisam nastavnik bos tako da j*es gramatiku..a drr hvala ti na inf ali cini mi se da su u mene opruge iste sirine da nisu suzene,barem nisam primjetio....a nisam ni obracao paznju...ali ipak hvala ubijedili ste me...ostaje CORSIKA OFF ROAD...hahaah a te opruge predpostavljam da su prodanee!!
ArminM je napisao(la):e drug dobro ti je adnan rekao,mozes srezat opruge,ali kupi one gume,i neces imat problema,moze te posluzit dok ne nabavis sportske![]()
ITALY je napisao(la):ArminM je napisao(la):e drug dobro ti je adnan rekao,mozes srezat opruge,ali kupi one gume,i neces imat problema,moze te posluzit dok ne nabavis sportske![]()
i sta ako mu opet zatrebaju fabricke? a vjerovatno hoce.:icon_rolleyes: