Škoda Fabia 1.9 TDI

Škoda Fabia 1.9 TDI

- Eh ovako, red je bio da i ja postavim svoje auto, više priču ali et :p
Radi se o gore navedenoj Škodi, motor joj je 1.9 TDI ( DI crveno ) ima 74 kw i 101 ks. bla bla bla, auto je uvezeno iz Njemacke i ovako je izgledalo:


[/size]
rr5pnm.jpg


sx2drm.jpg


18ke8i.jpg






- Zatim, nakon 10-ak dana imao sam jednu nesreću ( malo veću :( ) i auto je nažalost izgledalo ovako:




24n34g6.jpg


23ku5id.jpg


n3m1yo.jpg


1osubc.jpg


zufbfb.jpg


2dc712r.jpg







- Hvala dragom Bogu pa meni nije ništa bilo osim par posjekotina i "blago" iščašenje ramena. Nego pređimo na Fabiu, auto je nakon par dana poslato autolimaru i autolakireru ( valjda se tako kaže :p ) i evo kako je ispalo ( došlo auto prije dva dana, slikano ovo jutro ). Hauba, blatobrani, karambolka - prednja, šoferšajbna - prednja i još par djelova kojih ne mogu sad trenutno da se sjetim ali nebitno, su kupljeni tokom popravke auta tj. dok su bile kod limara i lakirera. :)





xnaedt.jpg


2efl66t.jpg





- Eh, sad fali par djelova pa da bih mogao voziti normalno gradom :p, do sad sam naručio masku, cd-mp3-usb ću kupiti u "Robot"-u ima finih a što se tiče pojačala i zvučnika, pojačalo ću uzeto sony xplod ( 500w ) i zvučnike marke "Kenwood" ( 500w, dođu 2 u velikoj kutiji ). Zatim, tražim ove felge "Santa Monica", našao sam tačnije na pik.ba za 300 KM ali su oštećene ali su naravno originalke tako da se premišljam dal' da kupim ili nastavim dalje tražiti sa Škodinim znakom. Zatim sam razmišljao da se malo poigram sa sprejem ( transparent i mat ) i folijama ( transparentnim i carbon ). Et to bi bilo to, nadam se da će fino izgledati to sve na autu kad uspijem, neću moći baš odmah jer sam student a i nema se nekog posla iskreno, sitnice neke uglavnom. Evo slike primjera ( štopku zatamnjenu sam preko paint-a žalosno uradio, nisam mogao naći na google-u ).


2s63vaf.jpg


35lzvk5.jpg


2zyc1hc.jpg


346nsqb.jpg


2ps2ghu.jpg


2mwtjxf.jpg




ETO GA, NADAM SE DA NISAM PUNO SMORIO I DA VAM SE SVIĐA MOJ UKUS I IZGLED AUTOMOBILA. HVALA VAM NA POTROŠENOM VREMENU I LIJEP POZDRAV. :)
 
Član
jesam,preglednije je puno. zbog caps lock-a se nekad dobijao ban, iz dobre namjere sam ti rekao da smanjis, svejedno bi morao i ovako i onako:icon_biggrin:

fino ste sredili fabiu, dobro si je bio shasurio
ja sam imao priliku vidjeti jednu na santa monica felgama i fkt odlicno stoje. dobar izbor
 
hvala ti drug mnogo, svaku kritiku primam na najbolji mogući naćin, slobodno vi iznesite vaše mišljenje, poštujem naravno starije i iskusnije :))
lijep pozdrav
 
Član
Dobra fabia svaka cast dobro si je srusio :) shalim se malo nek ti je sa srecom da predjes puno kilometara sa njom i bez udesa... :cool:http://www.bhtuning.com/images/smilies/icon_cool.gif
 
Član
imas clana limpi pa predji njegov malo profil i naces sivu fabianu ne novu monte carlo nego sivu kao tvoja pa mozda ti se sta svidi sto je on radio,jesu ove felge 17 sto ti trazis...odlican izbor..;)
 
Član
dobro si proso jarane, ovo je moglo mescini i gore zavrsit. nego steta sto nisi rekao majstorima da ti urade clean look branike i da ti ukinu lajsne kad si vec sve radio, jer ti ova maska bez znaka vuce sa sobom jos tuning detalja ;)
 
Amare hvala :)
soffa hvala ti drug, može li samo u pp link ?
ma znam ali Bože moj biće ;) hval ti kako god :)) pozdrav svima
 
Član
da fabia je i kod mene daj koju sliku zadnjeg kraja da vidim taj spojler na gepeku il mi se samo cini da ima spojler
 
Top