Sijalice na ventilaciji golf 3

Sijalice na ventilaciji golf 3

Član
Zanima me jel neko mijenjao sijalice na ventilaciji kod golf 3 jel komplikovano i koje sijalice idu? Ako neko ima slike procesa skidanja puno bi mi pomogao...Trazio sam po netu ali nisam nigdje nasao slike koje bi meni bile od pomoci...:icon_question:

Član
Samo ti je jedna sijalica koja pomocu jedne plastike razbaciva sa srednje na lijevu i desnu. Prvo skineš masku. Izvadis sve ono od ventilacije ali pazi da ti sajle neispadnu dole neces ih nac. Zatim sve to dobro operes, odmastis i vratis i svjetli. Imas u mojoj garazi kako je meni ispalo. Samo pazi kad to sve radis jer su osjetljive plastike ako pukne nesto klapat ce ti na rupama i kad je hladno auto. Pozzz

Član
Franki je napisao(la):
Samo ti je jedna sijalica koja pomocu jedne plastike razbaciva sa srednje na lijevu i desnu. Prvo skineš masku. Izvadis sve ono od ventilacije ali pazi da ti sajle neispadnu dole neces ih nac. Zatim sve to dobro operes, odmastis i vratis i svjetli. Imas u mojoj garazi kako je meni ispalo. Samo pazi kad to sve radis jer su osjetljive plastike ako pukne nesto klapat ce ti na rupama i kad je hladno auto. Pozzz

Onda ja imam problem mislio sam da su bar tri sijalice jer mi samo u sredni svijetli ovamo dalje nema ni tracka svjetlosti...:icon_sad:

Član
Jedna je sijalica unutra i preko plastike rasprsuje svjetlost na lijevu i desnu stranu. Ako uradis kako sam ja ovako ce ti ispast. Slikano je mobitelom, uzivo ravnomjerno svjetli.

http://zaslike.com/viewer.php?file=0qs1li431vkpr10mgjgk.jpg

Član
Vidjecu sutra sta mogu napraviti mislim da nece biti problem...jel tesko promjeniti sijalice na prekidacu za svjetla?

mozes se i malo igrati, kreativnosti, ideja, pa realizovati bolje nego fabricko koje je jadno

22012012028.jpg