todorovic je napisao(la):Narednih dana stize jos jedna zanimljiva OEM sitnica, osvjetljenje od pasata w8 sa crvenim ambijentalnim led osvjetljenjem...
![]()
Limp je napisao(la):svaka cast na investiciji drug!![]()
tibor987 je napisao(la):todorovic je napisao(la):Narednih dana stize jos jedna zanimljiva OEM sitnica, osvjetljenje od pasata w8 sa crvenim ambijentalnim led osvjetljenjem...
![]()
Ovo sam i ja mislio na Fabiju stavljati, ali me privremeno odvratila cinjenica da moram nebo skidati da bi provukao ( kvalitetno ) sa osvijetljenja prekidaca svijetla do gore ovih ledica...inace, sexy je ovo
145KM dodje u Jelic servisu
sa tim pritiskom max 205-210ks sa tim sto imas ali osjetit ces tek razliku kad skines kat auto naprosto prodise i dobije zivost,ako ti bube gorila lampica od motora radi lamda sondi javi se imam ti rijesenje za to,stavio sam ja sebi i kolega na golfa provjereno sto posto,jer kad skines kat upalit ce ti setodorovic je napisao(la):.nOKe je napisao(la):koliko ce ti puhati turbina na 230ks ?
ovo je jako pametna investicija![]()
Pa sta znam ne bi ga tjerao preko 1.0-1.1 bara pa koliko izbaci konja, zato i uzimam prvo downpipe da ga olaksam i na taj nacin. Aa ko zna mozda ispadne gdje i k04 turbo.![]()
tutwagen je napisao(la):sa tim pritiskom max 205-210ks sa tim sto imas ali osjetit ces tek razliku kad skines kat auto naprosto prodise i dobije zivost,ako ti bube gorila lampica od motora radi lamda sondi javi se imam ti rijesenje za to,stavio sam ja sebi i kolega na golfa provjereno sto posto,jer kad skines kat upalit ce ti setodorovic je napisao(la):.nOKe je napisao(la):koliko ce ti puhati turbina na 230ks ?
ovo je jako pametna investicija![]()
Pa sta znam ne bi ga tjerao preko 1.0-1.1 bara pa koliko izbaci konja, zato i uzimam prvo downpipe da ga olaksam i na taj nacin. Aa ko zna mozda ispadne gdje i k04 turbo.![]()
hvala drugDavor_ je napisao(la):ee to osvjetljenje je vrhunska stvar svaki put kad sjednem u auto osmjehnem se kako je jednostavno a opet predobro odradjeno
Pratim temu samo nastavi
boki__ je napisao(la):extra leon![]()
pukim48 je napisao(la):svaka cast komso...napredujes ti dobro...cim otopli pravim rostilj kod mene ispred radionice...![]()