Seat Ibiza '99-'02 ?

Seat Ibiza '99-'02 ?

Član
Doslo vrijeme da se kupuje jos jedno auto. Razmisljam da uzmem ovog seata iz naslova, pa kakva su iskustva. koji motori su za kupiti, a od kojih bjezati.... i ako ima neko kojeg za predloziti ;)

SEATIbiza3doors-medium-2082_2.jpg

pozz drug
drago mi je što si se odlučio za ibizu jer i ja vozim jednu
doduše , kod mene je ova nova verzija 2009 g ali svejedno sve su mi :123:
kod mene je motor 1.4 16V 85 KS a ide ko zvrka ;)
eh sad ako nisi od onih koji vole benzince uvjek imaju SDI :lol:
moje reakcije na motor i samo vozilo i ime su fantastične, stvarno auto ide a nije ni neka potrošnja

SRETNO

Član
ima moj rodjak onu noviju, cini mi se 2005 godiste, 1,4 benzin sa 55kw, planirao je prodat,ako zelis mogu da vidim s njim koja bi cijena bila
on planira da otvori radnju,pa mu trebaju pare;)

Član
nista... ni novija ni starija verzija... ja hocu bas ovu.. stari me nagovara za onu 2005-2006 al necu :D

vozio sam i ja 1.9 tdi, ne bih se bunio za jednu :)

ako te interesuje sta konkretno pitaj ;) onako, ko malo dijete, svako malo neka mala prehlada, kasljuca..al dovoljno da igras oko nje stalno :)

Član
Sajo_Golf GT je napisao(la):
ljepsa je ova od novije ;)

upravo, obozavam zadji kraj ;)

Death_beat je napisao(la):
ako te interesuje sta konkretno pitaj ;) onako, ko malo dijete, svako malo neka mala prehlada, kasljuca..al dovoljno da igras oko nje stalno :)

a sta ja znam... nista konkretno, cekam da mi kaze neko da valja auto, pa da uzmem :D

trazi tdi od 110 KS :)
kod mene je ovaj vec 85 000 presao, za malo vise od 2 godine. osim redovnih servisa, zamijenjene jos sve kocnice i jedan lezaj. to je sve sto se tice mehanike sto je radjeno. nije nikad bio nikakav kvar ;)
al et, sitnice neke sa strujom konstantno hebu. svaka malo crkaju neke sijalice, problemi sa brisacima, sa svjetlima, centralnom....a mozda je to samo slucaj kod mene ;)

Član
Samo 1.9TDI ,ide odlično ,malo troši a nije ni za održavanje neki bauk.
Ja imam Cordobu 1.9TDI 98. godina , prezadovoljan.;)