Član
Seat Ibiza 1,4 16V
Cupra 6k2 mk3
Fabrički podaci
Motor: 1400 cm3 16V
Snaga: 74kW/ 101 HP
Max.speed: 190-200 km/h
Oprema:
-digitalna klima
-boardcomputer
-zračni jastuci(vozač suvozač i u sjedištima)
-recaro sjedišta
-ABS, +diskovi na prednja 2 točka
-daljinsko otklj.zaključavanje
-podesavanje volana po visini i dubini
-el.podizači
Modifikacije koje se rade trenutno.
EXTERIJER
-zadnja karambolka
-prednja karambolka
-pragovi
-7,5x16" et35 borbet felge naprijed
-9x16" et30 borbet felge nazad
-sa fulda 205/45 gumama
Zadnja karambolka mali popravak ispucala bila na par mijesta sprickit bacen uskoro spremna za farbanja.
Zadnja karambolka drugi pogled.
Evo ovo je moj mali "Sejo" zao mi je sto ga postavljam na pocetku u ovom stanju ali bice finalne slike
Al ljep je i ovako 
Prednji blatobrani radeni sa obadvije strane imao je blaga udubljenja od naslona na navedene.
Eh radene su i lajsne bilo je nekih odvratnih crnih crtica izgledalo kao da je popucalo ali ne pa se to uradilo. Zadnji ljevi dio je ocesan bio od zid tako da se i to dalo uradit iznad vrata bivsi vlasnik nije pazio na vrata stub ili sta vec pa se i to udubljenje uradilo.
Eh to je prednja karambolka ne ttreba bad look da bude ljut
hehe sala.
Sva je bila ispucana tako da se i to radi gituje se radili smo sa polyesterom itd..
Prednja karambolka drugi pogled.
Ljevi blatobran. Moze da se vidi i na haubi je bilo skroz blago udubljenje.
Drugi pogled.
Lijevi far. I on je dotijeran
Nije bad look ali tu je to
hehe prvo ovako malo pa imam nesto drugo u planu oko farova i haube bice bad look na slijedecim modifikacijama.
Eh to je za sad to.
Stalka su zatamljena oko 80% na njemu je vec remus komplet izduvni sistem treba polirat nazad rore sto ce da se odradi isto , na njemu jos imam u planu da promijenim sofer sajbu jer je pukla do pola. To skupa sa ovim radovima. Postaviti navedene felge na njega. Sto se tice boje i farbanja sada nisam imao para da ga skidam i mijenjam komplet samo zelim ujednaciti farbu jer hauba blatobrani i karambolka sve je bilo sareno nije boja kupovana po kodu prije.. :S tako da je oslajfan i matiran jos malo ovih sitnih dorada i spreman je.
Sto bih zelio mijenjat slijedece kada dodem iz inostranstva opet je bad look i fabricki farovi sa xenonima mijenjanje karambolke prednje eventualno zadnje mijenjanje boje u Lambo narandzastu gewinde kozni enterier sa muzikom i slicno.. al o tom po tom sada ce da bude ovako pa cu postavit nove slike kada se zavrsi da onda mozete da kazete da je super
heheh
VooOozdra raja!
Cupra 6k2 mk3
Fabrički podaci
Motor: 1400 cm3 16V
Snaga: 74kW/ 101 HP
Max.speed: 190-200 km/h
Oprema:
-digitalna klima
-boardcomputer
-zračni jastuci(vozač suvozač i u sjedištima)
-recaro sjedišta
-ABS, +diskovi na prednja 2 točka
-daljinsko otklj.zaključavanje
-podesavanje volana po visini i dubini
-el.podizači
Modifikacije koje se rade trenutno.
EXTERIJER
-zadnja karambolka
-prednja karambolka
-pragovi
-7,5x16" et35 borbet felge naprijed
-9x16" et30 borbet felge nazad
-sa fulda 205/45 gumama
Zadnja karambolka mali popravak ispucala bila na par mijesta sprickit bacen uskoro spremna za farbanja.

Zadnja karambolka drugi pogled.

Evo ovo je moj mali "Sejo" zao mi je sto ga postavljam na pocetku u ovom stanju ali bice finalne slike

Prednji blatobrani radeni sa obadvije strane imao je blaga udubljenja od naslona na navedene.

Eh radene su i lajsne bilo je nekih odvratnih crnih crtica izgledalo kao da je popucalo ali ne pa se to uradilo. Zadnji ljevi dio je ocesan bio od zid tako da se i to dalo uradit iznad vrata bivsi vlasnik nije pazio na vrata stub ili sta vec pa se i to udubljenje uradilo.

Eh to je prednja karambolka ne ttreba bad look da bude ljut
Sva je bila ispucana tako da se i to radi gituje se radili smo sa polyesterom itd..

Prednja karambolka drugi pogled.

Ljevi blatobran. Moze da se vidi i na haubi je bilo skroz blago udubljenje.

Drugi pogled.

Lijevi far. I on je dotijeran

Nije bad look ali tu je to

Eh to je za sad to.
Stalka su zatamljena oko 80% na njemu je vec remus komplet izduvni sistem treba polirat nazad rore sto ce da se odradi isto , na njemu jos imam u planu da promijenim sofer sajbu jer je pukla do pola. To skupa sa ovim radovima. Postaviti navedene felge na njega. Sto se tice boje i farbanja sada nisam imao para da ga skidam i mijenjam komplet samo zelim ujednaciti farbu jer hauba blatobrani i karambolka sve je bilo sareno nije boja kupovana po kodu prije.. :S tako da je oslajfan i matiran jos malo ovih sitnih dorada i spreman je.
Sto bih zelio mijenjat slijedece kada dodem iz inostranstva opet je bad look i fabricki farovi sa xenonima mijenjanje karambolke prednje eventualno zadnje mijenjanje boje u Lambo narandzastu gewinde kozni enterier sa muzikom i slicno.. al o tom po tom sada ce da bude ovako pa cu postavit nove slike kada se zavrsi da onda mozete da kazete da je super
VooOozdra raja!