VR6Boki je napisao(la):Darker je napisao(la):Ko je brzi...ti ili Boki? :icon_smile:
Ne zna se Samo smo usput iz druge brzine odradili jedno "odmjeravanje", al njih je bilo troje u autu a ja sam, tako da je tesko reci sta bi bilo da smo bili jednako optereceni, jer Saxu je svaka kila bitna. On je rekao da ce vjerovatno ici na SR u Mostar kad bude, pa eto kad premjeri Saxa, znat ce se odmah sve...
vw_damir je napisao(la):Upoznao momka veceras, probao Saxa.
Auto leti, ostao sam bez texta u par navrata.
Sretno brate sa zujalicom, auto je bomboncic!
@boki
vidjen si nocas na biciklu pored bbi
ZELA GTI je napisao(la):Mali sepet. Sažalim se na muškarce u ovim ženskastim autićima
Darker je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Darker je napisao(la):Ko je brzi...ti ili Boki? :icon_smile:
Ne zna se Samo smo usput iz druge brzine odradili jedno "odmjeravanje", al njih je bilo troje u autu a ja sam, tako da je tesko reci sta bi bilo da smo bili jednako optereceni, jer Saxu je svaka kila bitna. On je rekao da ce vjerovatno ici na SR u Mostar kad bude, pa eto kad premjeri Saxa, znat ce se odmah sve...
Jeste li mjerili,koliko Saxu treba do 100 kmh?Ali vi da ste mjerili,ne fabricki podatci
nermin suljagic je napisao(la):sretno kolega,zvrk je to,nema sta?
s1ck je napisao(la):sta si me stavio dok perem auto sto nisi stavio dok sam radio stokove i retrovizore koji si ti ...
a izgleda nista od mostara uvijek se po gradu moze probati sto muki i radi svaku noc
VR6Boki je napisao(la):Ne cudi me, od 6 i 20 pa sve do negdje pola 12 sam bio na biciklu, obisli citav grad i okolicu
A njegov Saxo pravo fino ide, rekoh ja njemu isto vece, nisam siguran da bi moj sa troje unutra isao tako dobro. A mozda i bi :icon_biggrin:
Darker je napisao(la):Jeste li mjerili,koliko Saxu treba do 100 kmh?Ali vi da ste mjerili,ne fabricki podatci
dellas je napisao(la):Ma auto ide kao zmaj, jos uvek mi je omiljeni dostizan auto, i nisam odustao od ideje da bude moj sledeci auto
GTI FAN je napisao(la):Mali brzi i zestoki :icon_biggrin:
trizex je napisao(la):jos da mu centralno radi