savjet za smart phone

savjet za smart phone

Član
ArminM je napisao(la):
mirzy je napisao(la):
Ja danas iso da kupim taj mob ima u bhtelekomu akcija pravo jeftino, kazu mi neastalo ali valjda ce doc dok traje akcija :icon_mad: jesam peh u pm, a inace mi je prijatelj uzo taj isti pravo fin samo neznam kakav je za ubacivanje navigacije ovih besplatni :icon_question:

navigacija za android sisteme i radi bez problema;)

E hvala arma samo jos da stignu u ze pa da uzmem ;)

rs6

Član
mirzy je napisao(la):
ArminM je napisao(la):
mirzy je napisao(la):
Ja danas iso da kupim taj mob ima u bhtelekomu akcija pravo jeftino, kazu mi neastalo ali valjda ce doc dok traje akcija :icon_mad: jesam peh u pm, a inace mi je prijatelj uzo taj isti pravo fin samo neznam kakav je za ubacivanje navigacije ovih besplatni :icon_question:

navigacija za android sisteme i radi bez problema;)

E hvala arma samo jos da stignu u ze pa da uzmem ;)

joj drug u telecomu sam kupio N95 8 GB kad je tek izasla, i vjeruj mi telefon je bio s greskom, ajd kontam potrefilo se meni tako, kad skoro drug kupio N97 mini i kod njega nije ok telefon, a i znam jos par ljudi koji imaju problema s njihovim telefonima, odneses ga na garanciju treba im " godina " da ti ga vrate nazad ....
sve u svemu telecom mi nije za pohvale ....

Član
zato ima servis i garancija
ja sam u telecomu uzimao nekoliko telefona i nikad problema nisam imao
sad u ovom vremenu ne bih nikad uzeo u telecomu na rate,padne mu cijena 300% dok se otplati, ne bih ni za kes, jer se isti telefon moze naci za manje para po shopovima

rs6

Član
sve u svemu stig'o smart :D telefon je s obzirom na cijenu jako dobar sto sam zasad mogo procijenit, wlan radi predobro, eh jedino navigaciju da skontam :D nesto pise active gps, jel to da ti trosi kredit, odnosno ako je podrucje pokriveno wlan.om ???

fin je mob, pogotovo za te pare

uzimo sam i ja u BH Telecomu par telefona i nikad nisam imo problema, sad imam Nokiu C6, jedini kvar je bio zvucnik(slusalica), odnesem i ljudi napravili, skoro godina je kod mene

Član
A GPS ti je jako skupo. Obično je instalisana Google navigacija kojoj su mape za BiH teško sranje. Imam kineski(baš kineski, a ne kopiju). Perfektan telefon, dual sim. capatitative screen touch itd.
Nisu ni kinezi šta su bili.

Član
Pazi samo jednu stvar telefon iz telecoma je dekodiran i bh telecom inace koristi novije sisteme zakljucavanja koje je vrlo skupo otkljucat,:) Govorim ti iz iskustva kupio sam prije 2 godine nokiu 5800 XM i dekodiranje je bilo 40 km nakon godinu i nesto

rs6

Član
MEDOLF je napisao(la):
Pazi samo jednu stvar telefon iz telecoma je dekodiran i bh telecom inace koristi novije sisteme zakljucavanja koje je vrlo skupo otkljucat,:) Govorim ti iz iskustva kupio sam prije 2 godine nokiu 5800 XM i dekodiranje je bilo 40 km nakon godinu i nesto

ma ja ti vise nista preko telecoma ne kupujem :D nasitili su me :D