Dzeniii je napisao(la):napravis jedna vrata da mozes rucno otvarat, tipa da izvedes negdje u prag ili ispod praga, sajlu sa pancirom, ono kulturno napravis![]()
adi187 je napisao(la):Code_kr sa foruma je imao isti sistem otvaranja na svom golfu mk2 nije imao problema zimi, prije ova brava klasicna smrzne nego kedera imaš i vazelin malo namažeš kedere i nema brige da će smrznuti :icon_smile:
adi187 je napisao(la):
I gepek u ovaj fazon sve sem haube da bude full, novija auta cak i imaju daljinsko otvaranje gepeka, mada kod mene bi se poravnao gepek.Dzeniii je napisao(la):a ja predpostavljam da imas gepek na autu, on nek ti bude ulaz svaki put kad zaledi![]()
black__anegllll je napisao(la):ljudi moji..fino to vako izgleda..iz profila...ali kad pogledate s "prijeda" i tako..izgleda da kao da fali nesto![]()
al haj o tom po tom..imam ovo sranje na svom corradu..i vjerujte kad sam tek dobio bila mi je furka..5 citavih dana.
evo odvoljio sam...najgore kad radis sta i onda moras kroz gepek..il desi ti se stanes auto radi izadjes da nesto pomjeris vrata se zatvore..i uvijek moras imat il odvojen daljinski u drugom dzepu..i tako dalje..sve je to lijepo (ulazit kroz gepek) ak kad si kuci...i sjebes se..al moze se desit na parkingu, na kiosku itd..
sve u svemu...samo briga vise..vjeruj
a sto se tice funkcionisanja...otvara i zimi isto..bez problema![]()
adi187 je napisao(la):Zato skriješ negdje dvije zice od onog podizača sto otvara vrata + i - ispod branika il negdje i sa baterijom mozes da otvoris
A sto se tiče ovog golfa vraćen je posle u fabričko stanje german stileklasična vrata hauba,blatobrani,stavljene lajsne i 15'' felge i ofarban u plavu boju