Savjet oko kupovine vozila..

Savjet oko kupovine vozila..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
Pozdrav, otac oce da uzme familijsko auto, znaci iz njemacke smo , tak da autoscout24 i mobile.de moze naravno se traziti ;)

netrazi se nista bjesno, gledali smo par auta kao sto su npr.

audi a6 3.0
bmw 530d
bmw x5 i tako..

takoder mogu i ostala vozila ;)

vasi predlozi ako moze i sa linkom vozila ;)

Član
Capone je napisao(la):
Pozdrav, otac oce da uzme familijsko auto, znaci iz njemacke smo , tak da autoscout24 i mobile.de moze naravno se traziti ;)

netrazi se nista bjesno, gledali smo par auta kao sto su npr.

audi a6 3.0
bmw 530d
bmw x5 i tako..

takoder mogu i ostala vozila ;)

vasi predlozi ako moze i sa linkom vozila ;)

:lol:

pa jarane sta je za tebe onda bijesno ako nisu ovi pacijenti?

Početnik
bjesno je 300ps + za mene ;)

znaci najbolje bi bilo neki dizeli..

npr za audi a6 sam citao najbolji motor a6 3.0 tdi quattro ;)

kao za bmw x5 isto 3.0

Član
Sta se djabe sekiras ionako ce biti kako stari kaze i sta on htjedne kupiti dok ti nemadnes svoju lovu;)

Član
Golf ili Passat dizel, kad dode u Bosnu pohvalice mu auto 90% rodbine. Ako uzme neko od gore navedeni rece mu da puno trosi, skupo odrzavanje, da je za te pare mogao uzet dva golfa (koji su 100% bolji) u prevodu pomislice da lezi na parama :D

Početnik
Ako cemo iskreno starog boli ***** sta ce neko sa balkana reci za njegovo auto , vazno je da se njemu svidja i meni..

Kad smo kod potrosnje zamal je stari narucio passat phaeton 5.0 v10 al smo odustali..

raymo stari je reko da trazim auto koje ce se meni sviditi a koje i njemu , a njemu se svidja ovih par sto sam nabrojao tak da ja mogu birati koji cemo ;)

Član
Capone je napisao(la):
Ako cemo iskreno starog boli ku*ac sta ce neko sa balkana reci za njegovo auto , vazno je da se njemu svidja i meni..

Kad smo kod potrosnje zamal je stari narucio passat phaeton 5.0 v10 al smo odustali..

raymo stari je reko da trazim auto koje ce se meni sviditi a koje i njemu , a njemu se svidja ovih par sto sam nabrojao tak da ja mogu birati koji cemo ;)

Meni nije jasno sta ti je stari htio narucit passat ili phaeton ili oba :icon_question: :D

Početnik
crysler 300c je isto bio na ponudi al se nismo odlucili za njeg.

passata stari nece..

pouzda se samo audi, bmw i mercedes.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.