saobracajna nezgoda Zivinice

saobracajna nezgoda Zivinice

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna-hronika/poginuo-adnan-g-iz-zivinica

jutros oko 3 sata krenuli s kamionima u Osijek,oko 10 kamiona u koloni....U Zivinicama zastoj...strasan prizor...jedna raskrsnica ograđena sva...tri auta sa rotacijama...u kanalu neki kombi ne mozes prepoznati sta je...golf isto u kanala...ma strasnoo:icon_eek: policija nas preusmjeri na zaobilazni put al kako je bilo dosta kamiona,svi pod teretom neki ispred nas provale asfalt pa policija nije dala da i ostali prodju, ponovo se vracaj u Zivinice,prodji pored mjesta nesrece i onda kroz centar pa onda gas prema Orasjuu...

Član
ako je to bio na raskrsnici onoj kad se ulazi u zivinice...onda jebi ga vjerujte da me puno i necudi!!!Pa to je najgora raskrsnica i najgluplje semafori uradjeni ja mislim u BiH!!!!pa onde kad neko dodje prvi put moze lako poginut jer ono je stvarno....ja ne znam koji su qrac stavljali one semafore kad je samo jos goresa njima!!!!!
Zao mi je samo ljudi koji su nastradali....

Član
Armin_tz je napisao(la):
ako je to bio na raskrsnici onoj kad se ulazi u zivinice...onda jebi ga vjerujte da me puno i necudi!!!Pa to je najgora raskrsnica i najgluplje semafori uradjeni ja mislim u BiH!!!!pa onde kad neko dodje prvi put moze lako poginut jer ono je stvarno....ja ne znam koji su qrac stavljali one semafore kad je samo jos goresa njima!!!!!

nije to ta raskrsnica, ovo je ona za skretanje za ciljuge gdje je pista, nenormalno uradjena raskrsnica i neobiljezena ni na kakav nacin...
ovog momka znam dobro sto je poginuo i nek mu je rahmet dushi...

Član
DuloX_ je napisao(la):
Armin_tz je napisao(la):

nije to ta raskrsnica, ovo je ona za skretanje za ciljuge gdje je pista, nenormalno uradjena raskrsnica i neobiljezena ni na kakav nacin...
ovog momka znam dobro sto je poginuo i nek mu je rahmet dushi...
ovo je ona raskrsnica kod ALUMINE...bolje je bilo dok nisu uradili prosirenja i ostale gluposti...stavili semafore a ni jednom nisam vidio da semafori rade...i bas je najgora raskrsnica...uh jutros je bilo strasno vidjeti ova vozila i ostalo...

Član
jao brate pa ovo je 150 metara od moje radnje .... u zivinicama su vam ljudi sve raskrsnice OGROMAN problem i bajgi postavljaju semafore al su im semafori nidje veze .... nadam se da ce ih ova nesreca opametit, a fakat mi je nenormalno zao momka R.I.P .... nek mu je rahmet ....

Član
RIP, ne daj boze nikom da se ovako nesto desi......
A ovi semafori gdje se desila nezgoda ne rade jer nisu pravilno napravili one oznake na asfaltu, tj. kad se hoce prema pisti iz pravca prema Sarajevu, desna traka prelazi u lijevu i znaci direktan sudar sa autom iz suprotnog pravca. Oni su to zamislili kao trecu traku ali su pogresno izvukli:icon_rolleyes:

Član
Reša je napisao(la):
RIP, ne daj boze nikom da se ovako nesto desi......
A ovi semafori gdje se desila nezgoda ne rade jer nisu pravilno napravili one oznake na asfaltu, tj. kad se hoce prema pisti iz pravca prema Sarajevu, desna traka prelazi u lijevu i znaci direktan sudar sa autom iz suprotnog pravca. Oni su to zamislili kao trecu traku ali su pogresno izvukli:icon_rolleyes:

treba neko od ostecenih tuziti. Treba malo kesa uloziti i vremena, ali ih poderes ko cojk.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.