SAL???

SAL???

Član
ja mislim da to nemas kod nas, sve sal opreme sto sam vidio je u bingu na sickom sto se tuzle tice ... ako moze savjet, ne kupuj to smece po meni je u rangu sa first austria ako cemo iskreno ...

Član
Ja sam nekada imao taj woofer, došao mi u autu i nemoj to ni pod razno, to je smeće obično. Bolje ti je nešto polovno nego to novo. Ja mislim da su jedni zastupnici prodavači na auto pijaci u SA. :)

Član
ma ne trebaju mi za nesto spec. vec treba mi par njihovih modela woofera radi drugih stvar :D

Član
Sad neznam šta je "druga stvar", ali ako hoćeš da imaš ok muziku u autu to ni pod razno pravo ćeš se razočarati.

Član
imam vec muziku trebala mi je info jel ima zastupnik ili ne i gdje se mogu naci i to je to ;)

Član
Ima u trznom centru BMD u Doboju, ne znam odakle nabavljaju ali po svim pravilima bi trebalo na njima da pise ko je uvoznik, pa odes tu u TZ ili cu ja il neko u doboju pogledas sta pise i znaces.

Ako planiras ili ti neko nudi da to prodajes pa zato pitas pazi sta ces prodavati, SAL i nije toliko losa firma ako uzmes skuplje modele u obzir. Odnosno nije BILA LOSA, sad ko zna stta je i koje to ustvari kupio i kome prodao.

Ja imam dva SAL woofera u kuci i mogu se kladiti da ce i po snazi i kvalitetu da oduvaju sve te firstove ZAJEDNO, ali su ti moji SAL-ovi kupljeni prije rata :D imaju po 100 RMS cini mi se i gumeno vjesanje i trenutno sviraju u odokativnim ne proracunatim kutijama na pioneer kucnom pojacalu i tanjiri po kuhinji skacu kad malo odvrnem, a nije mi ni policija na vratima strana stvar, tako da ja nisam razocaran sa ova dva SAL-a.

Član
ma nije prodaja za dalje ;) vec mi trebaju ovi malo bolji modeli i izgled kao sto z3k4 prodaje al vise komada, znam da je u Srbiji bila jedna od zastupljenijih marki i nisu se nesto zalili na njih....

u svakom slucaju HVALA svima na odg. ;)

Član
Pitaj kod ovih ko je zastupnik i za nas jer prodaju sal i oni ...

http://www.audiopower.rs/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1
http://www.elementa.rs/

Bila je neka i stranica od ovih iz BanjaLuke al sam zaboravio kak ide...uglavnom ima tamo eto i dottore ti je potvrdio...

A sto se tice kvaliteta , pa i nije sve tako lose ima i boljih serija kod njih..uglavnom vise roba za stayl nego za zvuk,al iu svakom slucaju bolje ikakv woofer neg nikakv :)

Član
drug ja ti mogu ovdje u tz nabavit sal opremu, dole u bingu na sickom ima prodavnica muzicke opreme (cini mi se da se zove popak), ja sam kod njih uzimo sal-ove aero port-ove i znam da sigurno imaju jos tovar salove opreme, kolko kucne tolko i za autoakustiku ... ako mogu pomoc, sam javi pa cemo probat sta napravit ...