Rupe u podu kako i sa cime?

Rupe u podu kako i sa cime?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ma to je nesto malo rijedje od k* pa probaj u nekoliko slojeva dok ne popunis... nanesi prstom tako ces najbolje...jbg neznam kolika je rupa i na kojem mjestu najbolje bi ti bilo da zalijepis nesto unutra iz auta ako ti je jedan sloj lima pa da to nanosis odozdo

Član
Mozes isto 2k ljepilom ( tecno zeljezo ) zaljepit. Ovo mozes za manje rupe primjenit. isjeces oko rupe hrdju i po rupi ukrojis zakrpu od lima i malo cekicom falcujes rubove zakrpe onda namazes 2k ljepilo po rubu zakrpe i ubacis u rupu. Kad se osusi onda auto kitom izgladis onda naspricas anti rostom pa onda bitumenom. Ja sam tako u Njemackoj popravio prag od kadeta suze i to majstor mi htjeo pokazat kako se mogu manje rupe bez varenja krpit pa smo tako uradili.

Body 999 je posve gusta gumenasta masa koju nanosis rekoh meljas cetkom mozes i spartlom...Bijele je boje i gusta skroz...

Član
to bi ti najbolje bilo da ti majstro povari i nabaci zastitu..ja sam sebi radio prije mjesec dana... stavio voscanu zastitu ..to je ona koja ne puca..uvjek slipce..i kad se nakupi prasine onda prestane slipcat..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.