edoze je napisao(la):stavi sa audija 80 (jaje)
vidjao sam na dosta golfova,extra izgleda
znam da ima nekih prepravki i oko njih,nije bas "saraf na saraf"
tvrdoglavi je napisao(la):ovdje kod nas imaju kao one fabricke,znaci nema prepravki samo ih zamjenis i kad uhvatis nema one kvakice,neg cijelu steku vuces,kao na golf 4 recimo...
pa vidi potrazi to negdje :icon_rolleyes:
tvrdoglavi je napisao(la):u Zenici na buvljoj pijaci (buvljaku)
ne vjerujem da su Njemacka proizvodnja,ali momak koji je to sebi ugradjivao kaze da je zadovoljan...
e sad posto ovi nabavljaju robu na koridoru,trebalo bi da ima tamo i da je jeftinije![]()
tvrdoglavi je napisao(la):pa koridor kod Brckog,a on je mjenjao i one kockice na vratima,ne znam kako se zove to,ono sto se hvata za stok kad zatvoris vrata
i izaslo ga 40-50 KM nije vise sigurno,al za sve 4 vrata![]()
tvrdoglavi je napisao(la):nadjes neko auto na otpadu kod kojeg ti se svidjaju steke i uzmes brusilicu i oko steke izrezes kvadrat,znaci oko svake,tako da dobijes kocku i na njoj bravu...a na svom golfu izezes takav isti kvadrat i ostane ti rupa...i onda uzmes tu kocku od donora i uklapas na svog golfa,varis,farbas....komplikovano,al jbg cejf je cejf![]()
Nexus je napisao(la):imam ja sam uzimo na pijaci od trice steke 10KM komad i duplo su kvalitetnije od onih za dvicu,evo vec 2 god nema nikakvih problema,samo zamijenis sve odgovara,jedino na prednjim vratima ima nekih minimalnih prepravki oko cilindra za kljuc,al uglavi se uglavnom...
Nexus je napisao(la):ma nisu teske prepravke,kad otvoris snaces se,samo stari cilindar ubacis da imas isti kljuc,a ja sam uzimao ovdje na buvljaku kod onog covjeka sto nema noge,on ti ima tih sitnica![]()