Sporting Član 12.04.2008 #2 RE: RS Turbo nove fele lice mi na fele koje je daki imao na svoj audiju!?
Z Zuka_GT Član 12.04.2008 #3 RE: RS Turbo nove fele dobra ova praona gdje je slikan,tamo kod greata iz pekare.....
edo Član 12.04.2008 #4 RE: RS Turbo nove fele felge su mu extra,ali ne znam kako ti se da voziti sa ovim spojlerima...
GreenDevil Član 12.04.2008 #6 RE: RS Turbo nove fele sjele su pravo, cista 10-ka. i ja mislim da su Dakijeve
koki+ Član 12.04.2008 #9 GreenDevil je napisao(la): sjele su pravo, cista 10-ka. i ja mislim da su Dakijeve Kliknite za proširenje... felge su bile na mondeu ja kako smo saznali Gradacac
GreenDevil je napisao(la): sjele su pravo, cista 10-ka. i ja mislim da su Dakijeve Kliknite za proširenje... felge su bile na mondeu ja kako smo saznali Gradacac
antares Član 13.04.2008 #13 RE: RS Turbo nove fele felge su odlicne,samo mi taj prednji branik nikako nepase,al svejedno bi ga volio vidjet uzivo ipak je to RS Turbo
RE: RS Turbo nove fele felge su odlicne,samo mi taj prednji branik nikako nepase,al svejedno bi ga volio vidjet uzivo ipak je to RS Turbo
daki Legend 13.04.2008 #14 koki+ je napisao(la): GreenDevil je napisao(la): sjele su pravo, cista 10-ka. i ja mislim da su Dakijeve Kliknite za proširenje... felge su bile na mondeu ja kako smo saznali Gradacac Kliknite za proširenje... :lol:
koki+ je napisao(la): GreenDevil je napisao(la): sjele su pravo, cista 10-ka. i ja mislim da su Dakijeve Kliknite za proširenje... felge su bile na mondeu ja kako smo saznali Gradacac Kliknite za proširenje... :lol: