ROOT-iranje Androida

ROOT-iranje Androida

Član
sub3r je napisao(la):
:lol: :lol:

Nego Zlaja, kakvi su ti telefoni Huawei, meni ce trebati uskoro par novih telefona, a nisu bas pretjerano skupi ti telefoni...

Meni su odlični, 800mhz, 256 ram, 512rom, touch odličan, wi fi također, dobra brzina otvaranja, ništa ne "štopa", jedina mana je što ima malo interne memorije i što ima glupih bespotrebnih aplikacija od strane google-a... Ja sam ga uzo na pretplatu za 1KM, mana je što je mal mobitel, 2.8" je displej, radije uzmi Y200 sa 3.5" displejom ili Y300.

Brzo se popuni memorija i izbaci MEMORIJE JE SVE MANJE I ŠTOPA, zato sam uradio rutiranje, pobriso te glupe app i sada fercera ;)
 
Član
Da ne otvaram novu temu, kupio sam tablet prije par mjeseci ima 1 GB rama, i uvjek mi je oko 50 % rama zauzeto a nista mi nije pokrenuto.
Preko Clean Mastera ocistim i opet bude oko 45 do 50 % sto je puno za nista pokrenuto.
Trenutno mi je 4.1.1, 19-12-2012.
Ima najnoviji Android 4.2 Jelly Bean, dali ce mi se smanjiti ako stavim njega ili ako neko ima tablet od 1 GB rama da mi napise koliko mu je posto rama zauzeto kada upali tablet.
 
Član
tako je meni nrp win vista, nije "ništa" pokrenuto, a uzimala 700MB ram-a... I nije ti za svaki tablet isto, je li kinez?
 
Član
A kinez sta ce drugo biti, ICOO d70proII dual core 1.6 ghz, 1 GB rama, 8 GB memorija.
Do sada igrice koje sam igrao nisu stopale zadovoljan sam, samo me malo zbunjuje zauzece rama.
 
Član
skinete system rom i busybox, kada uđete u pokrenute aplikacije možete ih sve zaustaviti, a inače ne može...
 
Top