reno clio

reno clio

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Mokri, ti si profulio forum, otvaras teme sa glupim pitanjima, pises kao da svasta vec znas a u stvari si delimicno informisan od strane kvazi poznavalaca. Kupices na kraju nesto za sta budes imao para i sto si naumio na samom pocetku ispitivanja, ni jedan odgovor neces iskoristiti kao savet.

Clio 2 faza 2 (2001+) je odlican auto ukoliko mozes da ga priustis, najbolji izbor motora je 1,2 16V, pouzdan gradski auto koji ne trosi mnogo i povoljan je za odrzavanje. Jeftnija opcija je Clio 2 faza 1 koji je u osnovi isti automobil samo je malo primitivnijeg dizajna i proizvodio se do prve polovine 2001. godine. Nudi ti motor 1,2 8V koji trosi maksimalno 6l a otvorena se moze svesti ispod 5l, posebno je povoljan za odrzavanje, u ponudi je jos 1,9-litarski dizelski motor (bez turba), jeftin i postojan i ujedno jedini prihvatljiv izbor Clia u dizelskoj izvedbi.

eto ti odgovora o Cliu, mada mi ne delujes kao neko koga zanimaju automobili, jos manje konkretno Clio.

rs6

Član
imam ja za prodat clia doduse prva generacija 92. godiste, plava metalic boja,1.2 benz motor profilisana sjedista, el podizaci. redovno odrzavan, registrovan do maja sljedece god. trenutno je u sarajevu ...... ako si zainteresiran javi se na PM .... mogu ti dat broj od covjeka koji ga trenutno vozi da se dog s njim .....

Početnik
Prijatelj mi ima clia 2002+ godiste,1.5 dci motor,redovno radi servise i nikakvih problema dosad nije imao.Kaze da nije veliki potrosac.Moj utisak je:udobno auto barem meni i za svoju klasu je dosta prostran naprijed.Vecina ih ima el podizace,el retrovizore i klimu sto ja msm zadovoljava 90% potreba prosjecnog vozaca.po meni za svoju cijenu i ono sta pruza nije los izbor. ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.