golf2 je napisao(la):ja sam cuo da imaju problema s karburatorima(ako ga ima), pogotovo ako su zapusteni, i da zbog toga bas previse trose..
dario16v je napisao(la):golf2 je napisao(la):ja sam cuo da imaju problema s karburatorima(ako ga ima), pogotovo ako su zapusteni, i da zbog toga bas previse trose..
Bar se njegov karb da lako uštimati.
Imao sam Campusa 1,1 iz 90.g. i žena ga je vozila pune dvije godine uz potrošnju od 6L gradske vožnje.
Njemu je bitno da je sve što se tiče paljenja ispravno
Ja sam na njemu izmjenio:
Svjećice, kablove, kapu, ruku, platine, kondenzator,filter zraka
i nakon što sam očistio karb fino poštelovao sve i radi mali ko metak dvije godine bez ikakvog doštelavanja.
dellas je napisao(la):Druze ovaj na slikama izgleda kao da je farban cetkom i malim valjkom, nikako ga ne bih uzeo u zamenu za bmw-a, ugradi plinAko vec juris peticu, nadji sa 1.4 motorom kao u cliu, prelaze 500000 od sale.
mokeBass je napisao(la):ustimaj karburator i nece puno trositi, dacu ti ja broj od dobrog majstora, radio jaranu na siroku.... stvarno dobar majstor a nije skup...
BMW 316i 90god je napisao(la):dellas je napisao(la):Druze ovaj na slikama izgleda kao da je farban cetkom i malim valjkom, nikako ga ne bih uzeo u zamenu za bmw-a, ugradi plinAko vec juris peticu, nadji sa 1.4 motorom kao u cliu, prelaze 500000 od sale.
Ma znam da je lose ofarban, al neam para da reg kocku pa daj sta das. Reno je tek registrovan jedino zbog toga bi i mjenjao.
BMW 316i 90god je napisao(la):mokeBass je napisao(la):ustimaj karburator i nece puno trositi, dacu ti ja broj od dobrog majstora, radio jaranu na siroku.... stvarno dobar majstor a nije skup...
ako sta dog tj.ako dodje u moj posjed cut cemo se![]()