sub3r je napisao(la):pravo dobar megane, vidjam ga parkiranog, zapao mi je za oko zbog ovih rora, bas sam se pitao koji je motor
dobro dosao na forum![]()
Bejzik je napisao(la):sub3r je napisao(la):pravo dobar megane, vidjam ga parkiranog, zapao mi je za oko zbog ovih rora, bas sam se pitao koji je motor
dobro dosao na forum![]()
hehema standardni motor 1.9 samo sto je cipovan
![]()
hvala na dobrodoslici![]()
FilipRS je napisao(la):Odličan auto. One gore Enkei fele su za njega prave. Svaka čast na autu.
uhh dobar brate bgm, ovo 16-ke ? kontao sam malo vece staviti, da ga malo odignem, prenizak je, izbjegavam rupice ko da vozim Gallarda xDfly_benaglio je napisao(la):fin megane svaka cast, pogledaj na mom profilu felge crne su , i tebi bi se uklopile neke slicne ovima, a inace odlican svidja mi se![]()
jasa12 je napisao(la):fino si auto kupio..jaran mi je to auto vozao..i samo da znas auto je odrzavano maximalno..barem kod njega..
i opet felge odose sa autom..ne htjede mi ih prodati..
samo stavljaj vece felge na njega..
Bejzik je napisao(la):uhh dobar brate bgm, ovo 16-ke ? kontao sam malo vece staviti, da ga malo odignem, prenizak je, izbjegavam rupice ko da vozim Gallarda xDfly_benaglio je napisao(la):fin megane svaka cast, pogledaj na mom profilu felge crne su , i tebi bi se uklopile neke slicne ovima, a inace odlican svidja mi se![]()