Član
Ponovo vaso pozdravljam
posto je moje auto izbrisano predstavit cu vam ga ponovo. Rijec je o Renault megane 1.9dci 88kw-120ks auto je vec haman 3 godine kod mene. Kad sam ga tek kupio bio je sasvim obicni fabricki renault megane. Prvo sto se pocelo raditi na njemu su bile felge 16-ke. Crne mat petokrake felge. Zatim je
fabricke sive lajsne ofarbane u crnu sjajnu boju tj boju automobila. Zatim su dosle renault sport naljepnice na zadnja vrata. Znakovi su presvuceni crnom karbon folijom , bas kao i jos par unutarnji detalja. Auto je zatamnjeno llumar 35% folijjom . Sto se tice interijera pocelo se sa mjenjacem . Fabricka glava mjenjaca .je zamjenjena WRC metalnom glavom. fabricki kasetofon je zamjenjem sony cd player, a prije par mjesei taj cd player se zammjenio dvd playerom. Crnim karbonom je presvuceno drske vrata i konzola za podizace prozora. Fabricki zvucnici su zamjenjeni sa 4 alpine type 4 zvucnicima i alpine type e visokotoncima. U skoroj buducnosti je planirano da ti isti type e budu zamjenjeni type r-om
zatim fabricke sijalice su zamjenjene zelenim led diodama. sto se tice interijera to je to . Ako se sjetim necega bit ce te na vrijeme obavjesteni. i da napomenem ugradjeni su ksenoni 6000 k sa smd led pozicijama, i zadnja rasvjeta tablica je takodjer smd bijele diode. sto se tice gepeka hmm tu se dosta mjenjalo. Cak dva pojaccala sam sprzio
(( da ne duljim u gepeku se nalazi
Pioneer Ts-w3004spl C-type woofer prvobitno je njega guralo alpine pojacalo pa blaubunkt koji su vec odavno na onom svijetu
trenutno ga pokrece Alpine MRD-M1005 pojacalo . zaboravio sma napomenuti da od opreme ima sve osim koze i navigacije .
megan ovako izgleda trenutno
kako megane izgleda iznutra
zimski izgled auta
dvd
ugradnja alpine type e zvucnika
brzinska slika
smd led pozicije
rasvjeta tablica
fabricke sive lajsne ofarbane u crnu sjajnu boju tj boju automobila. Zatim su dosle renault sport naljepnice na zadnja vrata. Znakovi su presvuceni crnom karbon folijom , bas kao i jos par unutarnji detalja. Auto je zatamnjeno llumar 35% folijjom . Sto se tice interijera pocelo se sa mjenjacem . Fabricka glava mjenjaca .je zamjenjena WRC metalnom glavom. fabricki kasetofon je zamjenjem sony cd player, a prije par mjesei taj cd player se zammjenio dvd playerom. Crnim karbonom je presvuceno drske vrata i konzola za podizace prozora. Fabricki zvucnici su zamjenjeni sa 4 alpine type 4 zvucnicima i alpine type e visokotoncima. U skoroj buducnosti je planirano da ti isti type e budu zamjenjeni type r-om
Pioneer Ts-w3004spl C-type woofer prvobitno je njega guralo alpine pojacalo pa blaubunkt koji su vec odavno na onom svijetu

megan ovako izgleda trenutno

kako megane izgleda iznutra

zimski izgled auta

dvd

ugradnja alpine type e zvucnika

brzinska slika

smd led pozicije

rasvjeta tablica