miki321oc je napisao(la):
prijatelj se bas zagrijao za nju
na satu ima 120 xxx km sto sigurno nije tacno
kaze da je unutra ocuvana kao da je iz tvornice
zvuci malo cudno
ima 120xxx km a dizne vec reparirane
a opet unutrasnjost kao nova, (ni volan, ni rucica mjenjaca ni sjedista nisu izlizana )
moguce je svasta...
Hahaha
kod nas sva auta u BiH su presla 120.000 km
smijesno
nema sanse da su dizne reparirane vec sa tako niskom kilometrazom a udji na mobile.de i vidi cijene u Njemackoj Laguna sa 120 hiljada pa ces vidjeti nelogicnosti a gdje su carina i porez jos na to i registracija
Mojoj je u novembru akoBogda 8 godina punih i unutra je kao apoteka, nikakvih tragova koristenja, tako da na ovim autima od 2001./2002. godine inije toliko relevantno, jer ako ga koristi normalan covjek, do 200.000ili do 250 hiljada ce biti normala sve
kazem ti, pogledajte na mobile.de cijene Laguna s nasim porezom i carinom sta se moze dobiti. Jos na to jedno par hiljada zarade za uvoznika...
Reci drugu nek trazi drugi primjerak, sto se tica auta ja sam sa svojom prezadovoljan, ali bas prezadovoljan,. Ja sam iskreno ganjao alfu 156 i uzeo ovu Lagunu i nisam se nikad pokajao, moja je doduse Privilege oprema, full, ali mjesta koliko hoces, a udobnost samo ljulja, motor isto nije los, ja picim cesto duge relacije, milina, ne treba jace.
Za to auto moja preporuka 100% ali za taj primjerak ne. Moja je u EU kostala u ljeto 2007. godine onoliko koliko su kod nas prodavali ta auta na nasim tablama

a ja sam znaci platio samo auto, ne poreze niti bilo sta dodatno
To su sve taxi vozila , vozila iz firmi i sl., zato i sumnjam i na taj primjerak jer ako je vec to radjeno na njemu onda je opasno
Pozz