Evo koji savjet i od mene... Kao prvo, gledano sa ekonomske strane, osnivanje doo-a kosta finih para (nisam siguran, ali mislim oko 2500KM + minimum 1000KM za osnivacki ulog), zatvaranje je nesto jeftinije (oko 1500-2000KM), jer trebas imati i to u vidu, ako se ne planiras uvaliti u dugove. To je ono jeftinije, ono sto te jede su mjesecne/godisnje obaveze. Ako uvozis, onda imas pdv (na sve sto zaradis, razliku izmedju nabavne i prodajne cijene, platis 17%), doprinosi i porezi na platu (kod nas minimalni su oko 250KM, na jednog prijavljenog, a ne mozes raditi bez prijavljenih radnika), plus takse, plus knjigovodja, plus jos sitnica koje se naberu.
Kad sve podvuces, imas finih troskova mjesecno, sto moras zaraditi na motorima, a da bi zaradio, moras imati veliki lager, da bi se dosta para okrenulo u toku mjeseca i onda sve to vuce jedno drugo. Sa druge strane, danas je malo zivih para u opticaju, pa je tesko poslovati da prodas za kes neki skuplji motor, obnicno tu idu neke trampe, a onda tu tebe nema nigdje kad radis kao preduzece.
U sustini, moje misljenje je da sa 15 000KM mozes pokrenuti prodaju neke jeftinije i sto raznovrsnije robe, da bi otvaranje preduzeca za prodaju motora bio promasaj. Moj savjet ti je da ako vec hoces to da radis, uvezes par motora na svoje ime i ime prvog komsije, pa pokusas tako, jer tu te ne jede nista svaki mjesec, pa ako prodas, prodas, ako ne ide, prodas kao ide, pa ne ides u neke vece dugove.
Nije mi namjera da te obeshrabrim, samo ti dajem svoje vidjenje situacije, sa ciljem da imas i ovo u vidu, kako ne bi zapao u dugove prema drzavi, neplacene kredite, nenaplacenu robu i na kraju u situaciju iz koje se ne mozes izvuci tako lako. Srecno ti bilo sta god da odlucis.