BEGA je napisao(la):Ljudi, imam jedan problem. Naime, radio sam servis zupcastog, od tad mi auto poce da "pusi". Znaci iz auspuha izlazi nekako plavicasti dim, nije ni crni kao obicno kod dizela. Sta bi moglo biti? Kako se auto ponasa kad preskoci zupcasti, moze li biti vezano za to?
Brum Brum je napisao(la):Neki dan sam bio kod svog majstora dodje lik sa golf 1dizelom preskocio mu remen, pusi i lupa nenormalno, ovaj ga jedno 2 sata namjesto i poslije toga proradi, niti dima niti lupa.
BEGA je napisao(la):Ljudi, imam jedan problem. Naime, radio sam servis zupcastog, od tad mi auto poce da "pusi". Znaci iz auspuha izlazi nekako plavicasti dim, nije ni crni kao obicno kod dizela. Sta bi moglo biti? Kako se auto ponasa kad preskoci zupcasti, moze li biti vezano za to?
ErRoR je napisao(la):Po meni nebi trebalo da bude do zupcastog! Da ti je preskocio zupcasti nebi mogao upaliti!
Gumice ventila...![]()
trizex je napisao(la):ErRoR je napisao(la):Po meni nebi trebalo da bude do zupcastog! Da ti je preskocio zupcasti nebi mogao upaliti!
Gumice ventila...![]()
Ne mora znaciti. Zub vamo-tamo, radio bi ali otezano.
ErRoR je napisao(la):trizex je napisao(la):ErRoR je napisao(la):Po meni nebi trebalo da bude do zupcastog! Da ti je preskocio zupcasti nebi mogao upaliti!
Gumice ventila...![]()
Ne mora znaciti. Zub vamo-tamo, radio bi ali otezano.
Ne znam na pamet nista! Da se pregleda auto, ustanovilo bi se...
FCRS je napisao(la):Meni je marea bila preskocila jedan zub,isla ko zmaj i pusila plav dim!