edoze je napisao(la):nije los,iako se nema bas puno za vidjet,ima li jos slika,prednji kraj je dobar
edoze je napisao(la):nije los,iako se nema bas puno za vidjet,ima li jos slika,prednji kraj je dobar
djavolica je napisao(la):Jel ovo Samyev Punto?Posto ih ima sad nekoliko bijelih i svaki se radi postepeno pa ih ne moze covjek vise prepoznati
U svakom slucaju fino i sa stilom uradjen
Sporting je napisao(la):djavolica je napisao(la):Jel ovo Samyev Punto?Posto ih ima sad nekoliko bijelih i svaki se radi postepeno pa ih ne moze covjek vise prepoznati
Jeste, jeste
samy je napisao(la):Sporting je napisao(la):djavolica je napisao(la):Jel ovo Samyev Punto?Posto ih ima sad nekoliko bijelih i svaki se radi postepeno pa ih ne moze covjek vise prepoznati
Jeste, jeste
opaaa jel to moj drug postavio slikice
ajde bas fino..inace sam slabo na forumima al bice mi cast druziti se malo i sprdati sa dobrim ljudima..punto je nakon duze pauze ponovo na ulicama Sarajeva..jedan je od prvih u gradu!!!
veliki pozdrav svima
Sporting je napisao(la):samy je napisao(la):Sporting je napisao(la):djavolica je napisao(la):Jel ovo Samyev Punto?Posto ih ima sad nekoliko bijelih i svaki se radi postepeno pa ih ne moze covjek vise prepoznati
Jeste, jeste
opaaa jel to moj drug postavio slikice
ajde bas fino..inace sam slabo na forumima al bice mi cast druziti se malo i sprdati sa dobrim ljudima..punto je nakon duze pauze ponovo na ulicama Sarajeva..jedan je od prvih u gradu!!!
veliki pozdrav svima
e prijatelju nek´ si se javno... ako ti nije problem predstavi se pod rubrikom clanovi zbog pravila foruma![]()