Prvi PS koracici.....

Prvi PS koracici.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Evo poceo sam i ja da radim u ovom P.s. prvi normalni rad... gdje sam ono kao nesto trudio se... ne znam mogo ovih hepeka da koristim ali uz pomoc... PS Majstora.... lagano ucim...... nemoj te biti previse kriticni...

heheh a vidi kako sam lajsne smijesno uklonio :D

golf010DesktopResolutioncopy.jpg

svaki savijet turtorial mi je dobro doso..... hvala svima.... sto mi vise pomazete... prije cu vas derati u Challengima... :cool:

poz od bulexa iz bozije nedodjije.... :cool:

Član
RE: Svaki savjet je dobro dosho.....

zadnji tocak nije bas dobro uklopljen sto i sam vidis...nisi ostalo puno nesto ni radio, pa je ok...:) znaci malo tockove nauci ljepse ;)

edit: imas u edit menu-ju opcije transform, malo se oko njih nauci radit, imas skew, disort, perspective itd...to ti najbolje sluzi kad uklapas kakav dio, tipa spojlera ili praga i sl...skontaces o cemu ti govorim, kad probas...:)

Član

Faya_M5 je napisao(la):
zadnji tocak nije bas dobro uklopljen sto i sam vidis...nisi ostalo puno nesto ni radio, pa je ok...:) znaci malo tockove nauci ljepse ;)

mislis da nije felga simetricna sa gumom?? samo sam felge ubacivo na postoje gume... zajebava me mis... pa sam samo tako mogo.... a sutra cu postaviti novi radi... dobio sam milion naputaka... :D

Član

eo ti tutoriali o svemu i svacemu

http://free-kr.t-com.hr/dejan/

mos nesto naucit valjda.ja sam naucio iz ovog a za tebe neznam

Član

BoosT666 je napisao(la):
eo ti tutoriali o svemu i svacemu

http://free-kr.t-com.hr/dejan/

mos nesto naucit valjda.ja sam naucio iz ovog a za tebe neznam

i ja u to gledam... al tek sam poceo... vidjet cemo sta cu sutra napraviti... ima li vajde od mene :cool:

Imas sa strane opciju Smart tool i Smudge tool, sa tim ces popraviti ovo sto ti je ostalo zamrljano od lajsne ;)

Član

Death_beat je napisao(la):
Imas sa strane opciju Smart tool i Smudge tool, sa tim ces popraviti ovo sto ti je ostalo zamrljano od lajsne ;)

de nek nauci prvo uklanjat onda postepeno vracat i uredjivat ono sto zas..:lol:

Član

polako ucim jedno po jedno.... jutros sam ofarbo auto :D ali mi se nije svidjela boja.... :D pa cu nastaviti sutra... :D

Član

Prvi BHtuning racing car i da bude TDI cccc heheheheh malo samo se igro dosta sam fulo ali nove tehnike okusavam.. mislim nove korake pravim...

golf010racing.jpg

Član

s obzirom da si pocetnik nije lose
moj ti je savjet da uradis sljedece

nadji neko auto da nije iz profila neku normalnu prespektivu mos to nac na www.netcarshow.com
i uzmi najvecu rezu,
onda napravi najjednostavnije promjene spusti auto promijeni felge malo zatamni stakla i po mogucnosti boju promijeni, time ces uvjezbat selekcije sto je dosta vazno za chopanje kad to odradis par radova kako treba predji na malo vece promjene i td. ako tako uradis veoma ces brzo napredovat i imat ces sve bolje radove. pozz

Član

Oggy je napisao(la):
dobarrr..ja mu nisam nasao mane..brzo ucis ;)

jaaa baaaa....... ovo sto sam farbu nafulo sam se momacki al et mala slika pa se vidi samo malo :D

kad je taj challange slijedeci da se i ja prijavim... pa polako par puta zadnje mjesto... pa onda polako prema gore... nadam se... :D

sandy_mo je napisao(la):
s obzirom da si pocetnik nije lose
moj ti je savjet da uradis sljedece

nadji neko auto da nije iz profila neku normalnu prespektivu mos to nac na www.netcarshow.com
i uzmi najvecu rezu,
onda napravi najjednostavnije promjene spusti auto promijeni felge malo zatamni stakla i po mogucnosti boju promijeni, time ces uvjezbat selekcije sto je dosta vazno za chopanje kad to odradis par radova kako treba predji na malo vece promjene i td. ako tako uradis veoma ces brzo napredovat i imat ces sve bolje radove. pozz

vala ovo sa strane mi je najlakse... trenutno.... probo sam iz drugih uglova auta pa dok uradim nesto... drama... a nisam dobar s vremenom... ali eto polako... napredujem... da hoce ovaj challange... pa onda da krenem lagano sa fenjeraske pozicije... prema... negdje... :D

Član
bulex je talenat :cool:

evo ti ideja
ofarbaj golfa u onu vojnu boju :cool:
bio je u maxi tuningu davno golf 4 ko ratni,kamuflaža bež boja,pojasevi ko redenici :lol:

Član
Trozic je napisao(la):
bulex je talenat :cool:

evo ti ideja
ofarbaj golfa u onu vojnu boju :cool:
bio je u maxi tuningu davno golf 4 ko ratni,kamuflaža bež boja,pojasevi ko redenici :lol:

A AUSPUH U OBLIKU MASCHINE GUNA Xd ono mi je naj ludja stvar

btw ima li kod vas gore kupit maxituning u bosni ovdje ga nema vec oko godine dana sve sam zivo okreno da ga nadjem nidje ga pa kupujem tuning and styling

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.