Prskalice za farove golf 4

Prskalice za farove golf 4

Imas osigurace i kod akumulatora ili negdje ispod haube, ali to su uglavnom oni veci, ne vjerujem da je pumpica tu povezana. Opet oslusni da li se cuje ikako kad pritisnes, dalje ces lagano, ili je prekid negdje te mozda zacepljenje, ili ces novu pumpicu kupiti ;)

Član
Ostalo mi je još da probam direktno dovest struju na pumpu, sa akumullatora, da vidim kako ce se ponašat. Ako bude radila, onda ce morat elektricar da odradi svoje.

Član
Situacija je ovakva, spojio pumpicu direktno sa 2 zice na akumulator, extra radi sve, izlaze, operu. sto znacii da ili ima neka zajebana finta da se upale ovako na ručicu, ili ne dolazi struja do ove pumpice. a inace, ova pumpa za šoferku i zadnju šajbu radi extra. :icon_question:

Član
Odlicno, znaci dijagnozirao si ispravnost sistema peraca, najverovatnije te zeza impuls sa prekidaca farova, potrebno je da su farovi upaljeni kako bi peraci radili, ali nekim razlogom impuls ne stize do pumpice.
Sada ti elektricar sve moze resiti, naci ce zicu sa prekidaca koja vodi do pumpice, ukoliko je mrtva, treba se osposobiti ili krajnjem slucaju da se ugradi komanda u centralnoj konzoli poput tastera grejaca stakala i slicno.
Te prskalice su jako korisna star ako imas xenon farove, i u slucaju da nemas interesantni su.

Sretno! :D

Član
Ma krenulo me je oko tih brisaca, crko mi zadnji motoric, stavio novi, i sve radi, kad samo jednom izbi voda nazad u lijevom uglu, svo nebo flekavo bio, moro sve razbucat da operem i rijesim. I sad ovo, ali dosta mi je bitno da je povezano sve, jer sam konto da je udaran, pa da je neko samo stavio ovaj branik onako. Ja sto sam znao, ispito sam, jos ovo da nadjem kakvog elektricara dobrog, da rijesi.

Član
Znam da dizem temu ispod zemlje al mozda nekom bude od pomoći. znaci ovako : Nasao sam problem i razmotalo se klupko svih desavanja, osiguraca za pranje farova nema nikako, izvađen skroz, a izvađen je vjerovatno iz razloga sto posle koristenja jedna spricaljka curi, i sad mi je jasno sto kad navece naspem u bocu tecnost, ujutru mi fali malo, kao da je neko koristio. znaci neko je skino osigurac da ne bi koristio spricaljke jer posle curi, mada je meni curilo i ovako, bez koristenja njih. tako da ovde sad moze kljuc ;)

Član
probaj skontati gdje curi pa popravi crijevo ili gumice te neke i radice bez problema,i meni malo curi,ali tek kad imam odredjeni nivo tecnosti,više od pola :)

moze li tko slikati kad se prskalice izvuku kod mene imaju prskalice ali je neko one poklopce stavio ili je to mijenjana karambolka skroz nez stvarno kako to izgleda pa da vidim kako bi to mogao i ja nariktati :lol: :lol:

Član
@lov, pa i meni curi kad naspem preko pola boce, haman stvori malo jaci pritisak, a ne curi na crijevima, vec na samoj prskalici.
@caus, slikao bi ja al sam ih blindiro sad ne mogu izvlacit, da mi ne curi tecnost.