Član
saljem ppA inace, kakva je ta smola, gdje kupiti i kako traziti... Volio bi pokusati da vidim kako sljaka, inace sam dizajner pa bi se okusao, imam dosta slobodnog vremena
saljem ppA inace, kakva je ta smola, gdje kupiti i kako traziti... Volio bi pokusati da vidim kako sljaka, inace sam dizajner pa bi se okusao, imam dosta slobodnog vremena
dimenzije i jos informacije ako zelite mjenjati nesto na znaku,tipa slova,boje itd..Ford Mondeo mk3 facelift za prednju masku, trebaju li ti dimenzije ili kako, šta? pozz
dimenzije i jos informacije ako zelite mjenjati nesto na znaku,tipa slova,boje itd..
LP
Cisto radi postovanja,99% foruma je starije od mene ..sta ga persiras hahahah
Cisto radi postovanja,99% foruma je starije od mene ..
Momak, odvest će me Samra do Alfe, pa ćemo vidjet šta nije jasno, na njojzlaja je mladji, rodio se kasno i nije mu jasno
Sto nisi zvao da odemo zajedno do njeg Odavno se kanim
Mogu se uraditi znakovi,treba mi tacna dimenzija,cijena oko 3-4 kmmožeš li ove znakove izradit, cijena ?
http://jupiter.workupload.com/image/BeYijma9
Sad ce lijepo vrijeme pa mozemo uplanirati jedan dan kaficu kakvu ili nesto nije problemneplanirano kasno navece sam otiso da mu spojimo pojacalo i zadrzali se pofino pokusavajuci spojit, da bi problem bio u mom pojacalu, gubi kontakt na gainu