Problem Spanera

Problem Spanera

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Vozdra,neznam jel iko imo takve prirode problem,kad sam uze auto spaner mikro remena je bio u losem stanju,i nakon nekog vremena puko mi je remen,i majstor veli da se mora i spaner i remen zamijeniti,odem ja u "union komerc" u zenici platim spaner oko 150 km,i remen oko 20 km,ode kao u neki fol servis "BMM" i ljudi mi zamijene,ali sam ja racun od remena izgubio,a racun o zamjene neam pojma jel mi i dao,eh nakon neznam tacno ali ima jedno 6 ili 7 mijeseci ponovo mi je spaner kritican,nageo se pravo,jos kad upalim cvaka dok malo ne odradi motor i stane...Dali je moguce da tako brzo rikne spaner,i dali bi mogo traziti neke reklamcije...:icon_question::icon_mad:

Član
ako su ti ona djeca iz bmm-a radila, sve je moguce... al bez racuna tko ce ti i uvazit "garanciju"...

Član
Ako ta firma u kojoj si kupio spaner daje garanciju na dijelove onda bi mogao vratiti ako imas racun . Moguce je da ti crkne za 6-7 mjeseci jer kvalitet dijelova je jako nizak ... Uglavnom uvjek treba cuvati racune jer danas svako svasta radi i prodaje . Ja kad kupujem dijelove kupujem tamo gdje daju garanciju , ali ta garancija vazi samo ako imas racun ...

Član
Limpi je napisao(la):
ako su ti ona djeca iz bmm-a radila, sve je moguce... al bez racuna tko ce ti i uvazit "garanciju"...

Ma jasta su nego dijeca,ali racuna nemam,ali su oni u neku teku upisivali tamo da su mijenjali cak sam se i ja morao potpisati,i cini mi se da su govorili kao da je to neka reklamacija ili tako nesta,ja sinoc masem ti nista u crkvicama oko dvanest,stajo ja i jos jedan drug sa mercedesom ti proso pored :cool:

Bojan79 je napisao(la):
Ako ta firma u kojoj si kupio spaner daje garanciju na dijelove onda bi mogao vratiti ako imas racun . Moguce je da ti crkne za 6-7 mjeseci jer kvalitet dijelova je jako nizak ... Uglavnom uvjek treba cuvati racune jer danas svako svasta radi i prodaje . Ja kad kupujem dijelove kupujem tamo gdje daju garanciju al ona vazi samo uz racun ...

jbg racun nemam,a niti se sijecam dali su davali garanciju na taj dio,jos sam uzeo hajmo reci kvalitetni,ali izgleda da nema kvaliteta kod nas,jos ako je WV u pitanju katastrofa:icon_mad:

Hmm sto se tice BMM-a iz Zenice, sve pohvale..Znam masu ljudi koji imaju pozitivna iskustva sa istima..Ne mora znaciti da spaner "crkne" zato sto je los kvalitet spanera i sl. moze biti i nesto drugo uzrok, pa spaner trpi, pa prvi cikne..

Početnik
Ma najlakse je na majstora, ba.... ;) sta ima zeznut oko ugradnje pisljivog spanera, nece ga nabijat cekicem...jos i nisi siguran da je spaner sad u pitanju, a vec osudjujes majstore..ccc.

Član
roki_actros je napisao(la):
Hmm sto se tice BMM-a iz Zenice, sve pohvale..Znam masu ljudi koji imaju pozitivna iskustva sa istima..Ne mora znaciti da spaner "crkne" zato sto je los kvalitet spanera i sl. moze biti i nesto drugo uzrok, pa spaner trpi, pa prvi cikne..

Sto se tice "BMM" ja imam samo rijeci kritike,licno i masa drugih ljudi nije zadovoljna,licno sam se i uvijerio,ne samo za spaner nego i za druge svari,da su dole majstori pa ja bi rekao o.k jbg nema tu mozganja,ali dole rade dijeca,kojim kada dodzes da tinesta urade zinu u tebe i nagadzaju u kanalu,A da je nesto drugo pa spaner trpi i prvi crkne cisto sumljam,ali opet postoji solucija...
Oggy je napisao(la):
Ma najlakse je na majstora, ba.... ;) sta ima zeznut oko ugradnje pisljivog spanera, nece ga nabijat cekicem...jos i nisi siguran da je spaner sad u pitanju, a vec osudjujes majstore..ccc.

Siguran sam da je spaner u pitanju procitaj prvi post lave,a osudzujem "BMM" zato sto nemaju pojma,koje iso kod nji zna o cemu se radi:icon_mad:

Član
roki_actros je napisao(la):
Hmm sto se tice BMM-a iz Zenice, sve pohvale..Znam masu ljudi koji imaju pozitivna iskustva sa istima..

Jedna je stvar prodavnica i prodaja...a sasvim druga stvar servis.
Čini mi se da nikad oni nisu imali poštenog majstora.

Član
[/quote]

Jedna je stvar prodavnica i prodaja...a sasvim druga stvar servis.
Čini mi se da nikad oni nisu imali poštenog majstora.

[/quote]

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Član
Jesi siguran da je spaner!?
I ako jest, provjeri prezategnutost remena!! To ga brzo shebe:D

Član
edoze je napisao(la):
kupio dijelove u union komercu a poslali te na servis u BMM? prvi put cujem

Da zato sto nisu imali u svojoj radnji taj isti dio,pa veli ajde do unin komerca uzmi i dodzi da ti mi zamijenimo.

B16A1 je napisao(la):
Jesi siguran da je spaner!?
I ako jest, provjeri prezategnutost remena!! To ga brzo shebe:D

ma iskrivio se spaner,samo sto nije sletio remen,nema se oko spanera sta cackati haman bice uzmi drugi i opleti sam sebi zamijeni..ha ya:icon_confused:

Član
Danas promjenjen spaner,kupljen u jednoj radnji cijena 180 km godina dana garancije,remen oko 20 km,ali imam godinu dana garancije,hvala svima na ucescu u raspravi...hahha moze ga pod kljuc :cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.