Problem radio player

Problem radio player

Član
Pozdrav.Ne znam kako da krenem pisati.Problem je taj sto kad pojacam radio preko 60 % displej zatamni kao da izgubi napon i restartuje se.To se desava mislim od kad je otac stavio euro jack i sve spojio da radi na kontakt.Ako mogu da cujem vasa misljenja
 
Član
Opel Astra F .Na njoj je bio orginalni radio sa kasetom i radio je direktno sa akomulatora, nije mu trebao kontakt pa je tako 10-tak puta zaboravljo iskljucit i izvergla akomulator.Pa je kupio ovaj sa cd,majstor mu prespojio na euro đek i stavio da moze raditi samo kada je kontakt ukljucen ... Znaci sve je na kontaktu, i svjetla se sama pala kad auto radi tako da vjerovatno cd nema dovoljno napona i gasi se ?
 
Član
Kako da skontam , ima min 10-tak zica pa ne znam da ne spalim nesto .. a masa ima iza radia saraf i tu sam doveo masu direktno sa akumulatora..
 
Član
Gubi li radio memoriju kada ugasiš kontakt? Možda je pogrešno spojeno pa treba zamjeniti od stalnog napona i naponsku od memorije.
 
Član
Evo ti seme...isprati gdje je ziva....ne bi trebao biti spoj upitanju ako radi do odredjenog pojavavanja...mada moze biti i radio u kvaru
 
Član
Sutra cu uslikati one dekove i pokusacu da snimim klip pa da vidite o cemu je rijec.I nisam rekao, npr. Kad radi auto i radio, ako ukljucim ventilator na tricu displej na radiu promjeni boju .. i zna se nekad i ugasiti.Mozda ovo ima neko drugo znacenje ne znam ..
 
Član
Idi ti nekom autoelektricaru koji ima mozga dok jos imas auto.To ko je spajao nije dobar sa sobom.Da jest nebi tako radilo.
Ja evo radim clia kojem se instalacija pocela topit radi spajanja muzike.Covjek skontao da mu neradi lijeva stopka nikako i kad je krenuo da zamijeni sijalicu ugledao istopljene zice.Ja rastavljajuci jutros dosao do muzike.Citava havarija od nje krenula.
 
Top