Imam golfa 1.8 8v ajnspric.. Sve bilo normala samo odjednom poceo trzati i plav dim iz njega. I vozio ga normala i odjednom i na semaforu zatrza i ugasi se. Poslije ga nisam mogao upaliti ,proslo 10ak im on upali ko da nista nije bilo. Zamjenim mu svjecice isto se desava i odjednom normalan rad i krenem u grad opet zatrza ugasi se,prodje 15 min opet sve normala i onda poce opet trokirati i jedva sam doso kuci sve trza kad mu dam gas,a i nema snage da povuce i ostavim ga da prenoci opet normala vozio ga par dana i veceras upali mi se lampica za ulje naspem mu ulje dodjem kuci sa carsije do stupa opet pred kucom mu lampica ja mu provjerim ulje pokazuje da nema,a nasuo sam mu oko 1 L i 100 i ima normalan rad .. zna li iko sta bi moglo biti ? ja se slabo razumijem u mehaniku
) bi bi zahvalan kad bi mi neko strucan reko sta mu je.. neko mi kaze da moram motor osvjeziti,neko kaze uljni filter,neko filet goriva,neko ajnspric pumpa.Odlucio sam vas da pitam vi se sigurno razumijete oko toga,a ne mogu ga svakom voziti da to gleda jbg.ne mozes danas nikom vjerovati ... :icon_cry:
Unaprijed hvala !! LP
Unaprijed hvala !! LP