boss_C200 je napisao(la):e ovako je odlicno, samo malo "b" da bude, a ne Bhtuning
extraa
AdnaNsa je napisao(la):ovako bi bilo :icon_biggrin: na crnoj i bijeloj boji auta/stakla.Samo kad bude na foliji providno bolje ce izgledati
![]()
AdnaNsa je napisao(la):ma da samo ovu jednu uraditi i ona moze i na crnu podlogu kao i na bijelu pokazao sam gore kako bi stajala :icon_biggrin: znaci evo ga transparentna podloga i mislim da nema potrebe nista vise mijenjati
![]()
ja je kontam nalijepiti na zadnju sajbu, i malo vecu staviti... sta mislite ?antrax je napisao(la):AdnaNsa je napisao(la):ma da samo ovu jednu uraditi i ona moze i na crnu podlogu kao i na bijelu pokazao sam gore kako bi stajala :icon_biggrin: znaci evo ga transparentna podloga i mislim da nema potrebe nista vise mijenjati
![]()
Ja sam za i rado ću stavit na auto...
Da vidimo još hoće li raja tražit neke izmjene i slično... pa da odredimo dimenzije koje bi trebali radit za štampu... ?
Pa bi ja onda otišao ovdje kod ovog svog pacijenta da vidim jel može to kvalitetno odradit i koje su cijene okvirno... da uradim desetak barem da imam u autu da mogu ponijet na okupljanje raji i sl...