Član
Igrali ko live for speed?
mahe007 je napisao(la):
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):mahe007 je napisao(la):
Gdje vozis, koji server? Meni dosadno bilo pa instalirao ponovo, da malo kruzim:lol:
sema911 je napisao(la):_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):mahe007 je napisao(la):
Gdje vozis, koji server? Meni dosadno bilo pa instalirao ponovo, da malo kruzim:lol:
ako budete vozili ja sam demo il znate nesto pa moze se s2 vozikat
hahah kada budes igrao ono nas javi nekako il evo ti mobac 061303314 ja sam opsjednut ovom igrom dugo se zajebavao na ono serbian helldrivers vadio zivcee_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):sema911 je napisao(la):_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):mahe007 je napisao(la):
Ma i kod mene je demo, vozikam se sa formulom, zaje*avam posten narod po serverima:lol:
sema911 je napisao(la):hahah kada budes igrao ono nas javi nekako il evo ti mobac 061303314 ja sam opsjednut ovom igrom dugo se zajebavao na ono serbian helldrivers vadio zivcee_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):sema911 je napisao(la):_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):mahe007 je napisao(la):
Ma i kod mene je demo, vozikam se sa formulom, zaje*avam posten narod po serverima:lol:
mahe007 je napisao(la):kakva treba konfiguracija za ovaj simulator